Bella Swan

Bella Cullen

Isabella Swan

“About three things i was absolutely positive First, Edward was a vampire. Second, there was a part of him-and i didn’t know how dominate that part may be-that thirsted for my blood. And third, i am unconditionally and irrevocably in love with him.”

Isabella Swan Cullen

Isabella mest kendt som Bella Swan der er Twilight sagaens hovedperson. Hun er datter af Charlie Swan og Renée Dwyer. Hun flytter til Forks, for at bo hos sin far da hendes mor besluttede sig, at rejse med hendes nye mand. I Forks møder Bella den mystiske og sofistikerede vampyr Edward Cullen, som hun forelsker sig ubetingelsesløst i. I Breaking Dawn gifter hun sig med Edward Cullen og bliver en del af the Olympic Coven. Hun bliver forvandlet til en vampyr af Edward efter at være tæt på at dø, ved at føde deres datter Renésmee Cullen.

Som menneske var Bellas særlige træk og egenskab, at modstå vampyrernes mentale kræfter. Efter hendes forvandling til vampyr, udvikler Bella evnen til at lave en mental skjold, som hun kan bruge til at beskyttende hendes nærmeste med.

Fakta

Fulde navn: Isabella Marie Swan Cullen, dog fortrukne navn Bella.
Født den: 13. september 1987
Dato for forvandling: 11. september 2006 i en alder af 18 år.
Hvem forvandlede hende: Edward Cullen 
Født i: Forks i staten Washington
Hårfarve: Brun
Øjenfarve: Brun som menneske, rød som ny vampyr og gylden/sort som vegetar vampyr.
Højde: 165 cm. høj

Fysisk udseende

Bella har langt brunt glat hår. Hun har en bred pande og en smal kæbe med spidse kinder. Hendes øjne er store og bredde, og hendes næse er en smule spids. Hendes øjenbryn er mørkere end hendes hår, og så er hun slank men uden muskler.

Som menneske havde Bella forholdsvist hvidt hud, og chokoladefarvede øjne. Som en vampyr er hun endnu mere hvid, og hendes øjne har en kraftig rød farve. Med tiden når hun får dyreblod vil hendes øjne blive gyldne/sorte som resten af Cullen familien.

Uddannelse

Hun blev færdig på Forks High School. Som menneske havde hun et deltidsjob hos Newton’s Olympic Outfitters.

Hobbyer

Bella Swan holder meget af at læse. Især de gamle bøger, og så kan hun lide at høre musik. Hun kører i en rød Chevy Pickup truck fra 1953, men sener får hun en Mercedes Guardian 2006 og en rød Ferrari F430.

Familie forhold

Bella er Gift med Edward Cullen, som hun også har datteren Renesmee Cullen med. Hendes far er Charlie Swan og hendes mor er Renee som i dag er gift med Phil Dwyer.

Læs disse artikler og bliv klogere på Bella i Twilight

Hvorfor er vi besatte af Edward og Bella?

Derfor skal du læse Twilight!

http://da.wikipedia.org/wiki/Isabella_Swan

19 Responses to Bella Swan

 1. becca-rebecca skriver:

  Nogen der kan akorterne til bellas sang(den Edward skriver til hinde)????
  PLIZZZZZZZ svar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Pingback: Det forventer jeg af Breaking Dawn part 2 filmen | Twilight Danmark

 3. becca-rebecca skriver:

  ulu bulo er der nogen eller hvad???

 4. Pingback: Hvad jeg forventer af filmen Breaking Dawn part 2 | Twilight Danmark

 5. Pingback: Twilight 4 ever - Breaking Dawn Part 2 konkurrence | Twilight Danmark

 6. Pingback: Edward Cullens fødselsdag! Fejr det og læs min historie her | Twilight Danmark

 7. samantha skriver:

  jeg ved ikke om der er nogen der har læst det før… men for mange måneder siden, var der noget på forsiden, som gjorde mig nysgerrig… det var noget med, at indskrukatøren af den første Twilight film, i starten, havde planer om at Bella skulle blive bidt af Edward, første gang de så hinanden i klassen… så var der et billede af det, og en masse spurgte efter en video… jeg har kigget lidt rundt, og fandt så det jeg ledte efter… en video, vor Carlisle bider Edward, derefter Esme, og så noget Bella havde forstillet sig… så kom det. inde i klasse værelset, bidder Edward, Bella! jeg så det cirka 5 gange, før jeg fattede at jeg fandt det… det vare nemlig blevet slettet…

 8. samantha skriver:

  ps. hvis i vil finde det, så skriv dette på youtube = Carlisle bite Edward and Esme, Edward bite Bella and Edward’s piano consert (Extended Deleted cenes)

 9. samantha skriver:

  ups! det sidste ord i min anden kommentar, har jeg skrevet forkert… = scenes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *