The Hunger Games

the hunger games danmark

Find The Hunger Games bøgerne og filmene

The Hunger Games Danmark er den største og bedste samling af The Hunger Games nyheder, konkurrencer og fans i Danmark. Deltag i dag!

The Hunger Games Danmark

Man skal lede længe hvis man skal finde bøger og film som er klassikere værdig som fx. Twilight og Harry Potter serien. Dog har Suzanne Collins skabt noget meget tæt på. En Science fiktion historie fyldt med aktion og kærlighed. Selveste skaberen af Twilight Sagaen Stephenie Meyer har udtalt at “besættelsen ingen ende havde”, da hun læste The Hunger Games serien!

The Hunger Games bøgerne

I alt findes der 3 bøger som Suzanne Collins har skrevet. Disse bøger hedder:

The Hunger Games
Catching Fire
Mockingjay

Via The Hunger Games Danmark kan du bestille dem direkte hjem til dig selv til nettets laveste priser. Vi har bøgerne både i paperback samt hardback hvilket betyder at du kan finde dem i forskellige prisklasser og dermed spare penge.

The Hunger Games bøgerne har haft så stor en succes, og er blevet solgt i millioner eksemplarer at Hollywood besluttede at filmatisere hele sagaen.

I marts 2012 udkom den første film i biograferne verden over, og slog rekord for flest solgte billetter (ifølge Box-office) for en film af en trilogi.

Det betyder at Hollywood uden tvivl vil smide endnu flere penge efter de næste film der har premiere i 2013 og 2014. Vi glæder os rigtig meget! 🙂

2 Responses to The Hunger Games

  1. Anonyyyym..... skriver:

    Hvorfor er det lige at Twilight Danmark skal reklamere for The Hunger Games….?

    Ikke at jeg ikke syntes det er fedt, for jeg skal selv se den men jeg syntes bare det er mærkeligt…..

  2. Twilight lover skriver:

    Jeg syns det er vildt FEDT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *