Edward Cullen

Edward Cullen

“Even when I was ash, would I somehow still feel the torture of her loss? I sat in the dusty darkness for a long, frozen space. It was like time had ended. Like the universe had stopped.”

edward cullen

Vampyren Edward Cullen

Edward Cullen er kendt som den guddommelige, intelligente og charmerende vampyr. Han er medlem af the Olympic Coven. Edward er født i Chicago i 1901 og blev syg under Den Spanske Influenza i 1918, hvor han umiddelbart efter blev forvandlet til en vampyr af Carlisle Cullen. Siden sin forvandling har Edward kæmpet med sine egne personlige dæmoner. Edward mener at han intet sjæl ejer, og at leve for evigt uden kærlighed blot ville være eksistentialistisk.

Cirka et årti efter Edwards forvandling besluttede han at forlade Carlisle og Esme, og leve et anderledes og alternativt liv som vampyr. Han begyndte at drikke menneskeblod istedet for dyreblod. For ikke at blive til en ond vampyr, dræbte han kun onde mennesker som voldtægtsmænd, pædofile og andre kriminelle. Edward kunne jo læse tanker, og derfor var det nemt for ham at udpege hvem de onde var. Til sidste i 1931 kunne han dog ikke klare at tage flere liv, og besluttede sig for at komme tilbage til Carlisle og Esme.
Esme og Carlisle har altid bekymret sig utrolig meget for Edward på grund af at han altid fortrak at være alene frem for at “forsøge” at elske andre. Da Cullen familien levede i Alaska, havde Edward en rigtig god mulighed for at forelske sig. Tanya som var medlem af Denali gruppen levede på samme måde som de Cullens. Tanya var dybt forelsket i Edward, men han gengældte aldrig hendes kærlighed.

Det var ikke før at Cullen familien flyttede tilbage til Forks i 2003, at nogen fangede hans opmærksomhed.

En normal kedelig skoledag træder Bella ind i biologi lokalet og vindens blafren skubber hendes duft i Edwards retning. Fra den dag var Edwards liv forevigt ændret. Igennem Twilight sagaen gør Edward alt hvad han kan, for at holde Bella lykkelig og sikker.

Edwards særlige træk er at han er ekstrem hurtig, og at han kan høre andres tanker. Dette bruger han dog kun når nødvendigt.

Fakta

Fulde navn: Edward Anthony Masen Cullen
Født den: 20. juni, 1901
Forvandlet til vampyr: 1918 i en alder af 17 år.
Hvem forvandlede ham: Carlisle Cullen
Boede i : Chicago i staten Illinois
Hårfarve: Bronze
Øjenfarve: Grøn som menneske, og gylden/sort som vampyr.
Højde: 189 cm.

Uddannelse

Edward Cullen har taget to uddannelser indenfor medicin, men har dog aldrig arbejdet som læge. Udover disse har Edward Cullen også akademiske grader indenfor litteratur, matematik, jura, adskillige sprog, kunst historie og international business.

Hobbyer

Han elsker musik, synger, og kan spille på mange forskellige instrumenter. Hans ynglings instrument er dog klaveret. Edward har en stor samling af musik cd’er og vinyl plader. Han kan desuden også lide at samle på biler.

Edward kører selv i en sølv Vovlo S60R, men har også en sølv Aston Martin V12 Vanquish.

Familie og forhold

Edward Cullen er gift med Bella Cullen, som han også har datteren Renesmee Cullen med. Han er den naturlige søn af Edward og Elizabeth Masen, og er den adopterede søn af Carlisle og Esme Cullen. Alice Cullen, Emmet, Rosalie og Jasper betrager Edward Cullen som sine søskende på trods af at de ikke er i familie med hinanden.

Læs mere om Edward Cullen

Edward Cullen guide til din kæreste

Derfor elsker du Edward Cullen

Edward Cullen: Alt alt for gammel til Bella

Er Edward Cullen en person?

Derfor skal du læse Twilight Sagaen

Derfor er Jacob Black Bedre end Edward Cullen

Hvorfor er du besat af Edward og Bella?

Vil du gerne vide endnu mere om Edward Cullen?

http://da.wikipedia.org/wiki/Edward_Cullen

18 Responses to Edward Cullen

 1. ELSKER EDWARD skriver:

  🙂 super cool

 2. Pingback: Top 5 over mest ynkelige kvinder - Bella er nr. 4! Hvad synes I? | Twilight Danmark

 3. Pingback: Danske kvinder i alderen 25-45 er besatte af Twilight fænomenet | Twilight Danmark

 4. Fabedulle skriver:

  HAN ER FOR LÆKKER!!!!!!!!

 5. becca-rebecca skriver:

  jeg er enig med fabedulle

 6. Fabedulle skriver:

  Han bruger da ikke kun sin tankelæser evner når det er nødvendigt. Han brugeren når det passer ham 😀

 7. becca-rebecca skriver:

  Det er ikke noget han selv bestemer han er tvangs inlagt til at høre alles tanker på en gang

 8. Pingback: Edward Cullens fødselsdag! Fejr det og læs min historie her | Twilight Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *