De mest ynkelige kvinder i film – Bella nr. 4

Bella Swan – Ynkelig eller ej?

Bella Swan

 

Den engelske avis The Guardian har netop udgivet en artikel, hvor de har lavet en top 5 over de mest patetiske (ynkelige) kvinde-roller i film. Det ser ud til, at Bella Swan lander på en fjerde plads.

Eftersom der er nogle Twilight fans, som ikke endnu har mestret det engelske sprog så har jeg oversat hvad de skriver om Bella Swan fra Twilight:

“Catherine Hardwicke slår til igen! Ynkelige Bella som venter på ægteskab og sex med hendes døde kæreste, er ramt af sorg hver eneste gang Edward Cullen træder ud af rummet. Bella eksisterer knap nok. Hollywood, I ved godt at vi lever i 2011? Kvinder er selvstændige og kan gøre ting selv nu!”.

Selvfølgelig er journalisten, som har skrevet artiklen inde på The Guardian en kvinde. Enten er hun lesbisk, eller så er hun hele livet igennem blevet svigtet af mænd – og har derfor endelig fået chancen for at tage hævn for alle de år, ved at oprette en liste over “ynkelige kvinder”.

Kære journalist. Vågn op. Alle de nævnte historier er opdigtede, hvor de fleste af dem hører hjemme i en helt anden tid.

Jeg er træt af, at høre om ligestilling alle vegne. Ja vi lever i 2011/2012, og det er kun en skam at der ikke findes flere typer ala Edward Cullen. Vil hun hellere have en mand som ikke respekterer hende 100 %? En mand som går mere op i hans karriere og venner? Selvfølgelig vil hun ikke det. Hun er blot træt af aldrig at have fundet en som forguder hende fra top til tå 🙂

Listen ser sådan ud:

1. Amanda Seyfried i Red Riding Hood

2. Den blonde dame i Indiana Jones and The Temple of Doom

3. Barnekejseren i The Neverending Story

4. Bella Swan i Twilight serien

5. Buttercup i The Princess Bride

Læs artiklen her

Hvad mener I?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

7 Responses to De mest ynkelige kvinder i film – Bella nr. 4

 1. Miss. Twilight skriver:

  Hold da helt op hvor er jeg uenig! Bella er da ikke ynkelig. Sikke nogle dårlige argumenter denne journalist er kommer med, syntes jeg. Og som sagt er historien jo ikke en sand en, så den behøver jo ikke være realistisk som den jo i øvrigt ikke er, når der er varulve og vampyre med i.

 2. Natasja skriver:

  Jeg tror slet ikke at hun forstår Twilight. Bella er det modsatte af ynkelig. Hun står altid fast i hvad hun mener og hun er meget viljestræk.
  Meget Uenig.!
  hvorfor står der, at det er 2011? Det er jo 2012?

 3. Bruno skriver:

  HAHA, den journalist er da torske dum? 1: vi er i 2012, 2: det er en opdigtet historie og 3: hun maa virkelig vaere trist selv!!

 4. Helena skriver:

  Når jeg læser Brees historie, eller bare tænker fra en anden vinkel, kan jeg godt se det.. hun er lidt ynkelig/skrøbelig. Men det er vel bare sådan Bella er? -vi kan godt bytte;D

 5. my twilight skriver:

  I <3 TWIIGHT

 6. TheBiggestTwilightFreak skriver:

  Dem der har skrevet det elsker sikkert Harry Potter!
  det passer bare ikk’

 7. becca-rebecca skriver:

  hvem er den tosse der finder på sådan noget?
  Bella er ikke ynkelig-og sådan er det bara og ingen kan lave om på det!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  love the twilight saga 4-ever
  er en twiharts 4-ever

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *