Team Edward eller Jacob?

Denne diskussion har kørt lige siden første gang man læste bøgerne eller så filmen. Men hvilket team er så bedste?

Lad os få et svar på dette en gang for alle med en sammenligning af fordele og ulemper ved de to.

Fordele

Team Edward:

Edward er mørk, deprimeret og mystisk på en fræk gothagtig måde. Teknisk set er han over 100 år gammel, men bevarer udseendet som en 18årig. Han er tålmodig og forstående ud over alle grænser, bortset fra når Bellas liv er i fare. Heldigvis for os andre er hun lidt klodset, så han får ofte mulighed for at vise den anden side af sig selv. Han holder af hurtige biler, spiller klaver, behøver aldrig at sove. At han har en cool familie og mange penge er jo bare et plus.

 

Team Jacob:

Jacob er vild, levende og passioneret. Han er et familiemenneske, der kender sine prioriteter. Da ingen andre var der for Bella, var Jacob der. Han distraherede hende fra hendes knuste hjerte, lærte hende at køre motorcykel og var på alle måder en rigtig mand. Han har et temperament, men det er en del af hans charme. Når han forvandler sig, kan han beskytte Bella så godt som nogen vampyr. Han har en menneskelighed som Edward aldrig kan få og han ønsker kun at Bella er lykkelig og tryg.

 

Ulemper:

Team Edward:

Lidt for lækker og han ved det. Deprimeret, mørk og mystisk kan også være en ulempe. Han forlod Bella da hun behøvede ham mest. Robert Pattinson selv, kunne ikke fordrage karakteren, som han beskriver som ”for perfekt”.

 

Team Jacob:

Han er nærmest som Bellas bror. De legede sammen som børn. Han er altid lidt for sent på den med sine advarsler. Og vi skal slet ikke begynde på han ”imprinting”, som på alle måder er lige så creepy som Edward, der stalker Bella.

 

Nu har vi dækket lidt fordele og ulemper, så er det forhåbentlig lidt nemmere at vælge side. Men husk at uanset hvad er vi alle Team Twilight.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Team Edward eller Jacob?

  1. Anonym skriver:

    Team Edward…..

    jeg har det bare som om at han ( hvilket han vil ) ville give sit liv for Bella, og jeg synes ikke han stalker hende ( ok det var lidt creepy dag han var der mens hun sov ) MEN det er da mere ulækkert at Jacob alleredde er inprintet ( hvad hedder det på dansk? ) på deres BABY Reneesme er ikke en gang 12 mdr. og Bella så hende en gang og der troede de alle hun skulle DØ?

    Team Edward…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *