The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide

Billede
Navn
Levering
Køb her
Hardback
1-2 hverdage
191,50,- DKK

Bogen The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide billigt

The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide er den længe ventede bog, som rigtig mange Twilight fans har drømt om. Med denne bog kan man blive klogere på hele Twilight universet ved at læse mere detaljeret om Isabella Swan og Edward Cullen samt resten af hans sofistikerede vampyrfamilie. Få historien om hvordan Alice blev til en vampyr og meget mere. Igennem bogen vil læseren opleve grund illustrerede tekster om Twilight universet som Stephenie Meyer har skabt igennem Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn og The Short Second Life Of Bree Tanner. Den bedste del af bogen er uden tvivl de forskellige scener og afsnit, som fansene aldrig har læst om i Twilight sagaen – Præcis ekstra materiale og forskellige geografiske kort over bøgernes områder.

Artikel om The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide


Læs og køb de andre bøger fra Twilight sagaen

Køb New Moon her
Køb Eclipse her
Køb Breaking Dawn her
The short second life of Bree Tanner
Midnight Sun

Twilight Danmark vil altid bestræbe sig på at levere billige tilbud og priser på Twilight bogen The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide. Skulle det ske, at vores priser ikke er de billigste så vil vi sænke prisen til den fundne pris, så længe prisen er hos Saxo.dk
Twilight bøgernes priser varierer mange steder på internettet, men hos Twilight Danmark vil de følge Saxos bog priser, så længe lager haves. Køb The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide i dag og spar penge.

12 Responses to The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide

 1. Mathilde Busk skriver:

  Næ den er ikke på dansk, det er mega fuck'ed up ik'?

 2. Becca-Rebecca skriver:

  hey alle sammen!
  Den er oversat med udgået fra Forlaget så men kan ikke købe den i buttikkerne eller på nettet(Men det kan godt være at den er der et par steder i rest!)
  Jeg ved at man kan købe den på nettet – men kun på engelsk – på CDON.com er den ret billig!
  Men jeg ved at du godt kan købe ‘bree tanners korte liv efter døden’ i Bog&Ide vis nogen er ude efter den(På dansk)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *