Twilight spil

Find Twilight Quiz, Twilight spil og andet sjov

Twilight spil

Twilight Danmark har samlet de bedste Twilight spil online

Velkommen til Twilight spil afdelingen. Hvis du er en stor Twilight fan, så er du kommet til det rette sted. Her kan du spille mange Twilight relaterede online spil som Twilight dress up, Twilight kissing game, Twilight Quiz og mange flere helt gratis! Hvad venter du på? Begyndt at spille forneden og husk at komme tilbage, for at se om vi har tilføjet nye spil. God fornøjelse!
Om Twilight Twilight er den bedste sælgende vampyr-romance novelle af Stephenie Meyer, filmatisering og kæmpe succes. Historiens hovedpersoner er Isabella Swan, Edward Cullen og Jacob Black.

Twilight Quiz

Tror du virkelig at du er den største Twilight fan? Tag denne gratis quiz og find ud af om du er den største Twilight ekspert.
Twilight spil quiz Spil Twilight Quiz

Twilight kyssespil

Hvilken team er du på? Det finder du hvert fald ud af her! Bella kan ikke beslutte sig, hvem hun skal kysse. Kys Bella med Edward og Jacob, men sørg for ikke at blive opdaget, for ellers bliver der problemer!
twilight kysse spil Kys med Bella her

Klæd Bella på
Her får du chancen for, at klæde Bella fra Twilight på. Vælg imellem forskellige tøjkollektioner og få hende til at se fantastisk ud!
twilight spil Spil klæd Bella på her

Edward vs Jacob udklædning

Hvem elsker du mest og hvem kan du få til at se bedst ud? Klæd Edward Cullen og Jacob Black ud og lad dem battle mod hinanden.
edward spil Edward Cullen vs Jacob Black

Twilight puslespil

Er du god til puslespil og tror du, at du kan alle Twilight scenerne og billederne ind og ud?
twilight puslespil Spil Twilight puslespil

Vil du gerne spille flere Twilight spil?

Flere Twilight spil 1
Flere Twilight spil 2
Flere Twilight spil 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *