Eclipse – Twilight 3

Billede
Beskrivelse
levering
Bestil
eclipse dvd
DVD
1-3 hverdage
59,- DKK

eclipse dvd
Twilight Saga Boks film 1-3
1-2 hverdage
99,- DKK

Eclipse DVD – Twilight 3 på DVD og Blue Ray billigt

Her kan du finde Eclipse filmen i forskellige udgaver. Find Eclipse (Twilight 3) på DVD og Blue Ray eller i en special version med Eclipse klister mærker, plakater, Bellas forlovelsesring og andre luksuriøse ting.

Eclipse DVD – Twilight 3 film handling

Overalt i Seattle begås brutale mord af en hævntørstig vampyr. I mens er Isabella Swan nødsaget til at vælge imellem hendes elskede Edward Cullen og hendes bedsteven Jacob Black. Et valg som kan få katastrofale konsekvenser for dem alle. Skal Bella bryde et gammel våbenhvile, eller vælge ikke at dø? Svaret virker måske simpelt, men slet ikke i Twilight universet.

Følg med i den tredje filmatisering af Twilight sagaen Eclipse dvd, og bliv yderligere fortryllet ind i et univers fyldt med sofistikerede smukke vampyrer og veltrænede varulve.

Selve Eclipse DVD har alle de oprindelige kendte skuespillere med som fra forgængerne Twilight og New Moon filmen. Blandt skuespillerne finder vi endnu engang Robert Pattinson som Edward Cullen, Kristen Stewart som Bella Swan og selvfølgelig Taylor Lautner som den unge Jacob Black.

Eclipse dvd satte alle rekorder ved dens premiere i biografen, og er indtil videre kun blevet slået af Breaking Dawn Part 1. Twilight filmene har solgt for mere end 5,3 milliarder kroner i billetsalg og merchandise, og bliver betragtet som en af de største succes historier indenfor Hollywood branchen. Der hersker ingen tvivl om at Hollywood gør alt hvad de kan, for at overtale Stephenie Meyer til at skrive flere Twilight bøger, sådan at de dermed kan forvandle dem til film.

Eclips dvd kan købes i forskellige udgaver, som beskrevet foroven. Er man en rigtig Twilight fan så sørger man naturligvis for også at have læst Eclipse bogen. Hvilken rækkefølge man vælger at gøre det i er i princippet ligemeget, men det er altid fedt at have læst bogen først og så set filmen bagefter. Eclipse er uden tvivl alle pengene værd!

Eclipse – Twilight 3 trailer


Billede
Beskrivelse
levering
Bestil
eclipse dvd
DVD
1-3 hverdage
59,- DKK

eclipse dvd
Twilight Saga Boks film 1-3
1-2 hverdage
99,- DKK

Mangler du andre Twilight film?
Twilight
New Moon
Breaking Dawn part 1
Breaking Dawn part 2

Eclipse filmen er en af Twilight sagaens mest eftertragtede film og der er præcis derfor, at Twilight Danmark har fundet de billigste og bedste priser på New Moon DVD og New Moon Blue Ray. Køber du New moon DVD og blue Ray i dag, sparer du op til 20 %. Bestil filmene i dag eller se og få læst Eclipse bogen!

One Response to Eclipse – Twilight 3

  1. Pingback: Eclipse slettede og forlængede scener - Twilight Danmark | Twilight Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *