Breaking Dawn Part 1 filmen

Læs anmeldelser af Breaking Dawn Part 1 filmen

breaking dawn officiel plakat breaking dawn teaser Breaking Dawn sengescene god kvalitet

Breaking Dawn var noget helt særligt

Nu er det vist min tur til at fortælle om min Breaking Dawn Part 1 oplevelse. Jeg trak to af mine bedste venner med ind for at se filmen. To drenge og de var ikke ligefrem begejstrede før og efter filmens start. Efter at filmen var færdig ville de absolut ud og have en øl eller to, for de følte at de havde brug for at lave nogle “mande ting” eftersom filmen ifølge deres mening var så tøset.

Jeg tog med dem og vi fik drukket et par øl, hvor vi efterfølgende gik hver til sit. Klokken 01.14 var jeg hjemme og lå i min seng. Siden har jeg vendt og drejet mig; haft billeder i hovedet af Breaking Dawn filmen. Klokken er nu 05.47 og jeg er endnu ikke faldet i søvn. Jeg fik ikke rigtig bearbejdet filmen, da jeg var i deres selskab og jeg tror umiddelbart at det er derfor jeg ikke kan sove.

Breaking Dawn filmen er fantastisk. Den er ligesom den skal være, og scenerne er perfekte. Ligefra filmen startede til filmen var slut ejede jeg ingen tanker, da jeg var så opslugt af filmen. Det føltes som om den varede to minutter.

Jeg vil stå op nu, og begynde dagen selvom jeg har det lidt underligt efter ikke at have sovet. Jeg føler mig helt frisk. Jeg håber at Breaking Dawn var en mystisk og fantastisk oplevelse for jer alle ligesom den var for mig. Drøm fortsat sødt.

Breaking Dawn filmen får 6 ud af 6 stjerner
Twilight anmeldelse af Sasa Kovacevic

11 Responses to Breaking Dawn Part 1 filmen

  1. naja skriver:

    jeg elsker den 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *