Medlem

Velkommen til Twilight Danmark

twilight fødselsdag

Twilight Danmark byder dig velkommen til vores side!

Tryk her for at blive medlem!

Hvorfor blive medlem hos Twilight Danmark?

Twilight Danmark er det største Twilight fællesskab i Danmark. Vores primære fokus er Twilight universet, og alt hvad der rører sig indenfor det. Hver dag vil der blive postet Twilight nyheder, billeder, citater, sange osv., sådan at du altid kan følge med i hvad der sker.

Twilight Danmark vil bestræbe sig på at gøre sit bedste, sådan at I altid er opdateret. Vær med i vores fællesskab og kommenter endelig på artiklerne og debatterne, sådan at vi kan høre jeres meninger og tanker om Twilight.

Twilight Danmark har

76 svar til Medlem

 1. Emma skriver:

  Dem der ikke ELSKER Twilight! eller i det mindste bare har set (mindst en af) filmene er da totalt skudt i låget!
  <3

 2. Victoria Ranum Skjelmose skriver:

  jeg elsker twillight

 3. Anonym skriver:

  Jeg elsker jeres film jeg ser dem næsten hver dag og hør os tit sangene til Twilight

 4. Søren skriver:

  jeg elsker jeres film jeg ser dem næsten hver dag og hør os tit sangene 🙂

 5. inge-louise seier rene skriver:

  skøn bog og film

 6. Mille Mikkelsen skriver:

  I kan både kontakte mig her eller på facebook jeg hedder Mille Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.