Medlem

Velkommen til Twilight Danmark

twilight fødselsdag

Twilight Danmark byder dig velkommen til vores side!

Tryk her for at blive medlem!

Hvorfor blive medlem hos Twilight Danmark?

Twilight Danmark er det største Twilight fællesskab i Danmark. Vores primære fokus er Twilight universet, og alt hvad der rører sig indenfor det. Hver dag vil der blive postet Twilight nyheder, billeder, citater, sange osv., sådan at du altid kan følge med i hvad der sker.

Twilight Danmark vil bestræbe sig på at gøre sit bedste, sådan at I altid er opdateret. Vær med i vores fællesskab og kommenter endelig på artiklerne og debatterne, sådan at vi kan høre jeres meninger og tanker om Twilight.

Twilight Danmark har

83 Responses to Medlem

 1. Mille Mikkelsen skriver:

  Hej mig og min veninde har snart projektuge. Vi har valgt emnet twilight. Ville gerne interviewe nogle af jer og bruge det til vores fremlæggelse. Hvis i kunne tænke jer at være med i den må i meget gerne skrive tilbage til mig.

 2. Mille Mikkelsen skriver:

  I kan både kontakte mig her eller på facebook jeg hedder Mille Mikkelsen

 3. Patricia skriver:

  Hej Mille,
  Hvorfor kan jeg ikke registrere mig som medlem?

  Mvh Patricia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *