Game of Thrones

game of thrones danmark

Kan du lide eventyrer som Ringenes Herrer og Hobbitten? Kan du lide overnaturlige væsener, og en handling som har meget mere aktion? Så skal du læse mere forneden for der findes et fantastisk og spændende univers som venter udelukkende på dig!

Game of Thrones Danmark er en hjemmeside som sætter fokus på George R.R Martins berømte bogserie A Song of Ice and Fire der indeholder i alt 7 bøger. I alt er der udgivet 5 bøger, nr. 6 udkommer i år og nr. 7 vides ikke endnu.

Langt de fleste kender Game of Thrones på grund af serien der spiller på Canal + samt TV3. En serie der er produceret af HBO, og er siden blevet kåret til verdens bedste og dyreste tv-serie nogensinde! George R.R Martin har været inde over produktionen af serien, og har sørget for at serien følger bøgerne så godt som muligt.

I serien spiller Nikolaj Coster-Waldau en af de vigtige roller som ser Jaime Lannister.

Det helt særlige ved Game of Thrones ligesom Twilight er, at karaktererne er utrolige troværdige. Man føler med dem fra starten og igennem hele deres udvikling.

Man skal dog have i mente, at Game of Thrones er meget anderledes end Twilight! Det indeholder meget mere vold, og endda ret meget sex og det kan støde enkelte mennesker. Derfor hvis du ikke er ret gammel, så anbefaler vi at du taler med dine forældre før du ser serien eller vælger at læse bøgerne.

Via Game of Thrones Danmark kan man også finde bøgerne samt serien til billige priser. Disse kan købes i forskellige udgaver sådan at de passer til enhver pengepung!

Game of Thrones holder desuden også forskellige konkurrencer. Hvis du er interesseret i at lære meget mere om universet kan du deltage i konkurrencerne og måske vinder bøgerne eller serien sådan at du kan komme igang i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *