Breaking Dawn part 2

Twilight Danmark har samlet de billigste priser på Breaking Dawn part 2 dvd og blue ray.

Find alle priser forneden og bestil i dag!

Billede
Beskrivelse
levering
Bestil
Breaking Dawn part 2 - Twilight
DVD
1-2 hverdage
99,95,- DKK

Breaking Dawn part 2 - Twilight
Blu-Ray
1-2 hverdage
149,95- DKK

Twilight boksen
Komplet bokssæt - Blu-Ray
1-2 hverdage
449,- DKK

Breaking Dawn part 2 DVD og Blue Ray

Twilight sagaen handler om vampyren Edward Cullen, der set fra ydersiden er en helt normal ung mand, men Edward er ikke lige så ung som han ser ud. Edward er flere hundrede år gammel, men det er ikke noget man kan se på hans karakter. Vi hopper ind i historien, hvor vampyrer og varulve sloges, hvor oldgamle aftaler bliver brudt, og hvor både en vampyr og en varulv er forelsket i den samme pige.

Breaking Dawn Part 2 er den nyeste film i sagaen om Twilight, og udkommer i slutningen af 2012. Breaking Dawn har været længe undervejs, og sidste del af filmen er dog heller ikke kommet i biograferne endnu, men hvis sidste del af sagaen om vampyrer og varulve fortsætter hvor de resterende film sluttede, vil Breaking Dawn og historien om Bella Swan blive et hit,når den udkommer i november 2012.

Breaking Dawn part 2 trailer

Første del, Breaking Dawn Part 1, var den mest sælgende film i november måned, og er hidtil også den mest sælgende i julemåneden 2011. Fans over hele verden venter på endnu et kapitel i historien om Twilight, og den enormt beskyttende Edward, og kan næsten ikke vente på hvordan sagaen ender.

Fakta om Breaking Dawn Part 2 DVD

Filmen har premiere: 15 november 2012
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Michael Sheen, Mackenzie Foy, Dakota Fanning, Maggie Grace, Billy Burke, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reeed
Film genre: Drama, Science Fiction, Romantic
Titel: Twilight Sagaen: Breaking Dawn Part 1

Sagaen har været medvirkende til at booste og starte en række skuespilleres karriere, og få dem langt op på listen over bedste skuespillere. Kristen Stewart som har indtaget rollen som den unge pige, Bella, som hele sagaen tager udgangspunkt i, og Robert Pattinson som den beskyttende vampyr der er klar til at gøre alt for Bella. Taylor Lautner løber med rollen som den farlige varulv Jacob Black.

Hele historien om vampyrer og varulve er baseret på bøgerne fra den amerikanske forfatter Stephenie Meyer, som for alvor har fået gang i sin karriere som forfatter, i forbindelse med Twilight, og for alvor har fået verden til at få øjnene op for hende. Bøgerne har fra udgivelsen været en succes for den amerikanske forfatter, og filmene er efterfølgende blevet til nogle  af verdens bedste

Twilight bogen Breaking Dawn er opdelt i tre dele, hvor man får historien fra tre forskelliges synsvinkel. Bella og Edward finder sammen, og bliver gift, og får sammen et barn. Fans over hele verden venter spændt på afslutningen af Twilight sagaen, og må vente yderligere et år for anden del af Breaking Dawn.

Skrevet af Jonathan Hansen, i samarbejde med Twilight Danmark.

Mangler du andre Twilight film?

Twilight

New Moon
Eclipse
Breaking Dawn part 1

Når du køber Breaking Dawn part 2 dvd eller blue ray vil du altid have de billigste priser på internettet. Twilight Danmark bestræber sig på altid at opdatere vores priser, således at vores besøgende altid kan spare penge på dvd og blue ray køb.

21 Responses to Breaking Dawn part 2

  1. samantha skriver:

    jeg glæder mig SÅ MEGET til breaking down part 2!!!!!!! hvem gør ikke det????? elsker twilight og for lyst til at sove… jeg ved det ikke… (gaber) yei!!1 twilight… prrrrrrr… grrrrr… keder mig keder mig keder mig keder mig… samantha seriøst! arggg!!! lol… SAMANTHA! kom nu… vi går ud og hopper trampolin!!! KEDER MIG!!! LOVE TWILIGHT … ses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *