Eclipse filmen

Læs anmeldelser af Twilight filmen Eclipse

Eclipse er fyldt med action iforhold til Twilight og New Moon

Hvis den eneste grund til, at man ser Twilight sagaen er kærlighed så vil Eclipse filmen måske ikke ligge på en første plads hos mange Twilight fans – Eclipse er nemlig fyldt med action i forhold til de andre forgængere som Twilight og New Moon. Men bare rolig kærlighed er der masser af, og Twilight sagaen fortsætter som aldrig før i den tredje filmindspilning Eclipse. Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner gør det fantastisk som Edward, Bella og Jacob. Trekantsdramaet forsætter endnu mere, og man får virkelig nogle gode scener, hvor Edward og Jacob for alvor konfronterer hinanden. Musikken i filmen er ligesom i de andre to Twilight film ganske enkelt fantastisk!

Eclipse filmen får 5 ud af 6 stjerner
Eclipse anmeldelse af Sasa Kovacevic

3 Responses to Eclipse filmen

 1. louise11 skriver:

  vis man er en twilight fan ligesom mig ser man dem alle igen og igen og igen men twilight eclipse er den bedste den bedste scene er der var de sedder i teltet og jacob siger :og desuden så er jeg mere hot en du er: til edward ha ha ha ha jeg grinte hel vild meget men jeg andbefalder til dem der ikke har set dem det er en rigtig god film med romantik og action vis ikke så går i glip af noget. louise11

 2. samantha skriver:

  jeg er enig… Eclipse er min Y film af alle twillight filmene (intil videre)
  men jeg kan lide det tidspunkt vor Victoria er tæt på at dræbe bella, der er både action og romantik = fordi Edvord vil beskytte bella.
  men der er bedre scener… men det er én af de bedste.

 3. samantha skriver:

  ups stave fejl
  = Edward

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *