Komplet Twilight boks

Køb alle Twilight bøgerne – Twilight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn i boks

Billede
Navn
Levering
Køb her
twilight boks
Hardback
Twilight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn
4-8 hverdage

Gratis levering!
510,66,- DKK

Om Twilight boksen i hardback

Med Twilight boksen får du bøgerne Twilight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn i hardback form. Twilight er New Yorks Bestseller indenfor vampyr-romancer. I Twilight møder du den unge Bella, som flytter til Forks og hendes møde med den sofistikerede og smukke Edward Cullen. Bella forelsker sig hurtigt i Edward og kærligheden er gengældt, men der er dog et problem – Edward er en vampyr. Inden længe bliver Bella kastet ind i et fantastisk univers, hvor hun skal vælge mellem liv eller død.

Twilight har formået, at få mange millioner fans verden over, og har for alvor lagt sig i front indenfor vampyr genren. Edward og Bella er de nye Romeo og Juliet og ligepræcis derfor, er dette eventyr blevet til et verdensfænomen.

Twilight Danmark forsøger, altid at finde de billigste priser på nettet indenfor Twilight bøgerne. Når du bestiller den komplette og samlede Twilight boks, så kan du regne med at du har fundet den billigste pris! Bestiller du den samlede Twilight boks i dag kan du spare helt op til 25 %.

7 Responses to Komplet Twilight boks

 1. Pingback: Twilight Danmark er den mest besøgte Twilight hjemmeside

 2. Maria Hansen skriver:

  Hej TwilightDK!

  Hvorfor sælger I kun den komplette Twilight box i paperback? Jeg har forsøgt, at finde boxsettet m. hardcover, og det kan jeg kun finde på engelsk – fås det ikke på dansk i hardcover?

  Vh
  Maria

 3. admin skriver:

  Hej Maria

  Lige pt. ser det ud til at man ikke kan købe Twilight boksen i hardback hos nogen danske forhandlere, men jeg har netop lagt mærke til at den hellere ikke er på lager i paperback hos Saxo.dk! Så hvis du er utålmodig kan du bare købe dem enkelt vis og så i hardback igennem vores side. Vi har nogle af de billigste priser! – især hvis du vælger paperback.

  Fortsat god dag 🙂

 4. Promsesseam skriver:

  Den box som er vist her på denne side, den er på dansk ik? eller hvad bare siden i skriver Twilight boksen( i hardback) hvad er det?

 5. admin skriver:

  Hejsa Promsesseam

  Bøgerne er på engelsk. Hardback betyder at bøgerne er med den hårde og faste omslag/indbinding.


 6. denne boks er på engelsk og hardback ikke?

 7. Maria skriver:

  Kan man ikke få den på Dansk???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *