Twilight

Billede
Beskrivelse
levering
Bestil
DVD
2-5 hverdage
29,50- DKK

Blue Ray
1-2 hverdage
99,- DKK

Twilight på DVD og Blue Ray

Her finder du Twilight 1 filmen i forskellige udgaver. Find Twilight på DVD, Blue ray eller i en special udgave med Twilight plakat, klistre mærker og andre luksuriøse ting.

Twilight 1 film dvd handling

Følg med i filmatiseringen af Stephenie Meyers Twilight saga.

I Twilight flytter den generte og unge pige Bella Swan til en lille, mørk og regnfuld by Forks i staten Washington. Hendes møde med den elegante og sofistikerede Edward Cullen ændrer hele hendes liv, den dag han redder hende fra en pludselig død. For Edward Cullen – er en vampyr. Se filmen som har fået kult-status, og som er en af verdens mest solgte bøger indenfor fiction og bliv fortryllet ind i et fantastisk univers!

Hvis du er vild med kærlighed og det overnaturlige er Twilight dvd’en et perfekt valg. Om du er en pige eller dreng, så burde køn eller alder for den sagsskyld ikke gøre nogen forskel. Alle har brug for en dosis kærlighed engang imellem!

Twilight 1 dvd’en er den første i sagaen der i alt består af 5 film. Selvom der kun er 4 bøger, så besluttede Paramount at dele den sidste bog i to film på grund af bogens indhold fylder mere end de forgående bøger.

Twilight 1 trailer

Mangler du andre Twilight film?
Twilight 2 -New Moon
Twilight 3 -Eclipse
Twilight 4 – Breaking Dawn part 1
Twilight 4 – Breaking Dawn part 2

Billede
Beskrivelse
levering
Bestil
DVD
2-5 hverdage
29,50- DKK

Blue Ray
1-2 hverdage
99,- DKK

Den første af de fire bøger (Twilight) blev første gang udråbt af Paramount Pictures, og Maverick Film til at blive til en film, selv om denne aftale først kom på benene i april 2007. Filmen er i øjeblikket dog ejet hundredprocent af Summit Entertainment og Stephenie Meyer. De tildelte instruktør af filmen blev Catherine Hardwicke, og forfatteren Melissa Rosenberg. De skuespillere som er blevet valgt til Twilight filmen er lige hvad Stephenie Meyer drømte om fra starten af. ¨

Den 16. november 2007  meddelte Summit Entertainment sammen med Stephenie Meyer, at Kristen Stewart skulle have rollen som Isabella Swan.

Robert Pattinson (som portrætterer Cedric Diggory i filmatisering af Harry Potter og Flammernes Pokal) skulle spille Edward Cullen. Summit Entertainment havde en åben casting til rollen som Jacob Black den 19. januar og Taylor Lautner blev udvalgt. Filmen blev udgivet den 21. november 2008 og klarede sig utrolig godt i Box Office. Så godt at producenterne allerede gik igang med at planlægge New Moon.

Twilight filmen på DVD eller Blue Ray hos Twilight Danmark vil du kunne finde til internettets billigste priser. Vi bestræber os hele tiden at opdatere vores Twilight DVD og Blye Ray priser.