Hvorfor jeg elsker Twilight2

Hvorfor elsker jeg Twilight

Her er mit bidrag til konkurrencen :)

En ny virkelighed

Jeg har altid været noget af en bogorm, men det var aldrig mere end læsning i fritiden. Da jeg første gang læste Twilight, blev jeg helt opslugt af sagaen. Det var noget helt andet end det jeg havde læst før, og utrolig meget bedre. Min hverdag før jeg begyndte at læse Twilight sagaen var en hel almindelig teenagers hverdag. Jeg havde ikke rigtig noget at gå op i som fx musik, film, bøger, eller sådan i det hele taget en hobby. Når jeg tænker tilbage på tiden da jeg ikke kendte til Twilight sagaen, virker det ekstremt kedeligt. Skoledagen nu, er ikke lige så værst fordi den bliver reddet af frilæsning, og nogle ellers lange eftermiddagstimer bliver fyldt op med Twilight på alle dets tænkelige måder. Det er svært at måle hvor meget eller hvor lidt Twilight-fan man er, men jeg synes absolut ikke at man kan måle hvor meget Twilight-fan man er ved, hvor meget merchandise man har, eller hvor mange gange man har set Twilight, New moon eller Eclipse. Det er ikke dét der gør en til en Twilight-fan. En ægte Twilight-fan er en der har Twilight sagaen gemt i sit hjerte, og ikke behøver tonsvis af plakater, tatoveringer eller hver eneste del Twilight-merchandise der findes. Faktisk behøver man ikke mere end bøgerne, de er starten af hele det her fænomen, og forhåbentlig er det også dem man vil huske langt ud i fremtiden. En ægte Twi-hard er en der forsvarer Twilight sagaen hver dag i skolen, og en der vil elske det resten af sit liv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Hvorfor jeg elsker Twilight2

  1. Line Vahl-Møller skriver:

    Held og lykke i konkurrencen! Virkeligt godt indlæg!!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.