Midnight Sun

Læs og download Midnight Sun gratis

Midnight Sun handling

Midnight Sun skildrer Edward Cullens tanker og handlinger i den første bog Twilight. Grunden til at Twilight Danmark kan give jer den gratis, er fordi forfatteren Stephenie Meyer udgav historien på grund af at den lækkede på internettet før dens udgivelse. Hun besluttede derfor, at lade være med at skrive resten af historien indtil hun en dag får det hele på afstand, og hun så forhåbentligt kan fortsætte hvor hun slap. For mere information klik her —> Stephenie Meyer Midnight Sun.

Læs de andre bøger fra Twilight sagaen

Twilight
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn
Midnight Sun

BilledeHandlingLæs nu
Læs om Edward Cullens perspektiv fra Twilight sagaen og bliv klogere på hans tanker og handlinger. Den sofistikerede vampyr Edward Cullen keder sig utrolig meget i skolen og kan ikke se meget mening i livet, indtil han en dag møder Bella Swan.Læs nu

På Twilight Danmark kan du læse den eftertragtede Twilight bog Midnight Sun. Midnight Sun er fantastisk og er man en ægte Twilight fan, så er det en MUST at læse den. Efter som Midnight Sun er gratis, så kan den anbefales til enhver Twilight fan! Læs Midnight Sun nu!

43 Responses to Midnight Sun

 1. Twilight lover skriver:

  Det er helt fint bare giv dig god tid. Om så den først kommer til næste sommer. Det er helt fint bare den kommer. Og jeg er glad for at du vil gøre det og jeg er helt sikker på at der er mange her inde på Twilight Danmark som ligesom mig, vil blive super glade. Som sagt bare giv dig god tid. Jeg er glad for at høre at det betyder meget for dig, men det betyder mere for mig at du vil bruge din tid på det. Igen uendelig mange gange TAK.

  Kh Twilight lover.

 2. rikke skriver:

  ja, så fik jeg læst bogen, Edward er bare den bedste. Stephanie er så god til at skrive og der var endda nye episoder med som der ikke var i bogen, det glædede mig meget, da det var gode ting han gjorde. Han har et godt hjerte og gør det rigtige, han fortjener bella og balla ham.
  Jeg har læst i to dage, og da det hele står på engelsk har jeg været meget koncentreret.

 3. Anonym skriver:

  er der nogen der hved om den er et sted på danke???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *