New Moon – Twilight 2

Billede
Beskrivelse
levering
Bestil
New Moon Fan Edition DVD
1-2 hverdage
59,- DKK

Fan Edition Blue Ray
1-2 hverdage
99,- DKK

Køb New Moon – Twilight 2 på DVD og Blue Ray billigt.

Her kan du finde New Moon dvd filmen (Twilight 2) i forskellige udgaver. Find New Moon på DVD og Blue Ray eller i en special version med New Moon plakat, klistre mærker og andre luksuriøse ting.

New Moon – Twilight 2 handling

Bella Swan og Edward Cullen indleder en dyb, men besværlig form for kærlighed. Bella er et menneske og Edward er vampyr. Umiddelbart efter Bellas tragiske fødselsdag, forsvinder Edward Cullen og resten af hans familie. Bella er knust og finder trøst i den indfødte Jacob Black. Sammen udvikler de et stærkt venskab, indtil en dag hvor Bella bliver presenteret for varulve verdenen. Bella er tvunget til at vælge, og pludseligt bliver det hele et kapløb om, at redde hvem man elsker mest.

Følg med i kultfænomenet Twilight og oplev fortsættelsen med vampyrer, varulve og den dybeste form for kærlighed. Med New Moon er Twilight sagaen kommet for at blive.

New Moon dvd er fortsættelsen på Twilight filmen, som startede et helt nyt fænomen for ikke kun teenagere, men også det ældre publikum. Vampyren blev her med genfødt, og på grund af Twilights store succes kom andre serier og film til verden. Der er ingen tvivl om at New Moon har været med til, at gøre Twilight fænomenet endnu mere populært.

Med de samme skuespillere som Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner kan man forberede sig på en fantastisk film, som tager seerne med til en forunderlig verden hvor kærlighed, venskab og spænding for alvor slår sig ud. Lige fra filmens start bliver man mødt af spænding og en umiddelbart twist, men er man en ægte Twilight fan som også har læst New Moon bogen så vil selve handlingen ingen overraskelse have. New Moon dvd’en følger nemlig bogen rigtig godt!

Se og bestil New Moon dvd’en hvis du ønsker, at blive endnu mere klog på Twilight Sagaen.    For der hersker slet ikke tvivl om, at New Moon er en værdig fortsætter!

New Moon – Twilight 2 trailer


Billede
Beskrivelse
levering
Bestil
New Moon Fan Edition DVD
1-2 hverdage
59,- DKK

Fan Edition Blue Ray
1-2 hverdage
99,- DKK

Mangler du andre Twilight film?

Twilight
Eclipse
Breaking Dawn part 1
Breaking Dawn part 2

Når du handler New Moon DVD eller New Moon Blue Ray hos Twilight Danmark, så vil du finden Twilight filmen til de billigste priser på internettet. Vi sørger for opdateringer døgnet rundt og derfor er det en god ide, at kigge her før du køber New Moon DVD andre steder.

3 Responses to New Moon – Twilight 2

  1. Pingback: Læs hvorfor Anna elsker Twilight - Twilight Danmark konkurrence | Twilight Danmark

  2. Pingback: Twilight Danmark konkurrence - deltag og vind Twilight præmier | Twilight Danmark

  3. Pingback: Edward Cullen er en dårlig kæreste og Bella er umoden | Twilight Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *