Hvorfor elsker jeg Twilight14

Jeg elsker Twilight fordi…

Der er egentlig mange gode grunde til det, så jeg vil da prøve at forklare det

– Jeg fik øje på Twilight verdenen efter den havde fået enormt stor omtale efter premieren i Usa. Jeg så filmen først, og læste bogen derefter. Men efter New Moon i biografen, ville jeg bare have den slutning, så der gik det stærk. Jeg syntes bogen har gjort mig til et bedre, og mere forstående menneske. Bortset fra at jeg hele tiden tænker “vampyr”
Stephenie Meyer har givet mig lysten til at læse, og jeg nyder det rent faktisk. Jeg læser kun fantasy fra nu af, og det er lige meget, om jeg så kender bogen ud og ind. Jeg er blevet ret besat af de ting man kan få. Jeg mener er det ikke lidt sygt at bruge så mange penge på det? Men what ever jeg elsker det <3
– Skuespillerne, som jeg elsker, har også givet mig viden om andre film, som jeg nok ikke ville have set hvis det var. F.eks The runaways og Into the wild osv.
-Jeg syntes også det er fedt, at man kan få så mange nye bekendte, fordi Twilight-universet er blevet en “interesse”, hvis man kan kalde det det. Jeg tror bare det er historien der har suget os op indefra og vist os hvad det “egentlig” går ud på.
– Alt i alt elsker jeg Twilight, fordi det er unikt. Filmen, bøgerne, tingene og alt det der hører til. Jeg syntes ikke det drejer sig om hvormange merchandise man har, men om hvad det har gjort ved ens indentitet, ligesom det sker med Bella i bogen..

Det var vist det for nu 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.