New moon

Billg New Moon bog og Nymåne bog

Billede
Beskrivelse
levering
Køb her
New Moon Paperback
3-7 hverdage
84,95- DKK

New Moon Hardback
4-8 hverdage
89,95- DKK

Nymåne Hardback
1-2 hverdage
199,95- DKK


“Shit” munlede jeg, da jeg skar mig på papiret. Jeg trak min finger til mig, for at se på såret. En enkel dråbe blod rejste sig i en blød bue fra det lille snitsår.

Det hele skete så hurtigt.

“Nej” skreg Edward. Svimmel og disorienteret så jeg op fra det knald røde blod, der strømmede ud af min arm – i øjnene på de feberbrændende blikke, fra de seks sultne vampyrer omkring mig.

New Moon bog handling

I New Moon kæmper Bella med et knust hjerte efter Edwards forsvinden. Bella finder trøst i Jacob Black, som er en af familiens venner. Inden længe indleder de et stærkt venskab, men langsomt begynder Jacob Black at udvikle følelser for hende. Samtidig med at hun finder ud af at Jacob er en varulv, står hun til at skulle vælge side mellem vampyrerne og varulvene. Bellas konstante søgen efter farlige hændelser får Edward til at tro, at Bella er død og derfor beslutter han at ende sit liv hos de nådesløse vampyrer The Volturi. Bella lever dog stadig og pludselig kastes hun ind i et kapløb mod uret, for at redde hendes elskedes liv.

Du vil elske New Moon bogen hvis du var helt vild med Twilight bogen. New Moon vil uden tvivl give dig hvad du søger. Når først Edward Cullen, Jacob Black og Bella Swan fanger din interesse, så bliver det svært at smide bogen fra sig.

De fleste Twilight fans som læser New Moon bogen vil også rigtig gerne have fingrene i New Moon dvd’en. Den kan du finde længere nede på siden via et link eller oppe i toppen af menuen.

Vækkede dette din interesse? Læs den første kapitel af New Moon

New Moon kapitel 1

Har du læst ekstra materialet til New Moon?

Køb de andre bøger fra Twilight sagaen

Twilight

Eclipse

Breaking Dawn

The short second life of Bree Tanner

Midnight Sun

Billede
Beskrivelse
levering
Køb her
New Moon Paperback
3-7 hverdage
84,95- DKK

New Moon Hardback
4-8 hverdage
89,95- DKK

Nymåne Hardback
1-2 hverdage
199,95- DKK


Twilight Danmark vil forsøge, at give de bedste priser og tilbud på New Moon og tusmørke bøgerne, således at du ikke skal lede andre steder på internettet. Vi har Danmarks billigste priser og tilbud, og hvis du er hurtig nu kan du spare mange penge på New Moon bogen!

14 Responses to New moon

  1. Pingback: Hvorfor er vi besatte af Edward og Bella? | Twilight Danmark

  2. Pingback: Twilight og filosofi - Twilight Danmarks analyse af Twilight - indledning | Twilight Danmark

  3. Pingback: Twilight analyse del 3 - En SSO opgave - Læs Twilight analysen | Twilight Danmark

  4. becca-rebecca skriver:

    mi far viste ikke hvad fornen der kom først så han købte Twilight,Eclipse og Breaking Dawn.men nu har jeg fået New Moon og stater forfra med hele sagaen efter at havde læst the hunter games

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *