Om Twilight Danmark

Om Twilight Danmark

Twilight Danmark er stedet hvor du kan læse de seneste nyheder indenfor Twilight universet. Desuden er det en uafhængig hjemmeside og bliver drevet af en gruppe unge bloggere.

Har du ris eller ros, så kontakt os på følgende mail:

admin@twilightdanmark.dk

Hvorfor Twilight?

“It’s a Twilight thing you wouldn’t understand” lyder det berømte citat, og vi fra Twilight Danmark kan kun være enige! De ægte “Twilighters” behøver ikke forsvare sig med, hvorfor vi elsker Twilight. Det er en ubeskrivelig og uforklarlig følelse, som bliver vækket i kun få mennesker. Hvad er det for en følelse? Find ud af det i bøgerne her —> Twilight bøger

Debatter

Snak løs om alt det I vil og del jeres inderste tanker. Vores debatforum er skabt udelukkende til jer Twilight elskere -så om I kun er teenagere, studerende eller voksne, vil der altid være noget at snakke om. Er man voksen og måske lidt tilbageholden, så prøv vores lukkede rum som kun er for voksne!

Find Twilight bøgerne, filmene, musikken og andre Twilight produkter

Vi har fundet de billigste Twilight bøger, Twilight film, Twilight musik og mange andre Twilight produkter, da vi præcis ved hvor meget Twilight betyder for jer! Læs om Twilight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn her!

Soundtracks

Twilight Soundtrack
New Moon Soundtrack
Eclipse Soundtrack
Breaking Dawn part 1 Soundtrack
Breaking Dawn part 2 soundtrack

Twilight sagaen

Twilight
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn
The short second life of Bree Tanner
Midnight Sun

Twilight filmene

Twilight
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn part 1
Breaking Dawn part 2

Stephenie Meyer

Læs om forfatterinden Stephenie Meyer som er bag Twilight Sagen.

One Response to Om Twilight Danmark

  1. HHC skriver:

    Hej Twilight Danmark, der findes ikke en side der er bedre end denne. Elsker at i opdatere os om de twilight nyheder, men ville elske hvis der snart kommer en ny twilight event

    😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *