Hvorfor elsker jeg Twilight5

Hej her er mit bidrag, hvis der er problemer kan i skrive til mig på annamorcke@live.dk Håber jeg vinder.

Jeg kan godt lide Twilight

fordi at det er en god serie. Jeg har læst alle bøgerne på både dansk og engelsk. Twilight filmene er helt fantastiske og passer godt på bøgerne. Jeg har ikke mange venner der kan lide Twilight fordi at de syntes at det er en dårlig serie, så jeg er glad for at der er nogen der har det ligsom mig med Twilight. Man kan se på mit værelse at jeg godt kan lide Twilight for jeg har plakter,bøger og film stående og hængende på væggene. Jeg glæder mig helt vildt til at Breaking dawn del 1 og del 2 kommer i biografen for der skal jeg bare ind og se den. Jeg begyndte at læse twilight fordi at der var en der sagde at det var en serie som jeg sikker ville syntes var god og det sikkert også ville være en serie jeg godt kunne tænke mig at se. Jeg har også set Twilight, New Moon og Eclipse og har også dem alle på dvd. Twilight er den bedste serie jeg nogen sinde har læst og set og derfor anbefaler jeg den også til folk som ikke har læst bøgerne eller har set filmene. Hvis jeg skulle beskrive Twilight med ord ville det være med disse: Kærlighed, eventyr, jagt, nyfødte, form skifter og kamp.

Håber at i kunne lide det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.