Hvorfor elsker jeg Twilight8

Hej med jer :) Jeg hedder Oliver Vahl-Møller og er GIGA Twilight fan :) Hvis jeg vinder kan i kontakte mig på:olivervahl@hotmail.com. her kommer mit bidrag:

Jeg elsker Twilight sagaen fordi……

Jeg syntes at skuespillerene spiller rigtig godt i Twilight, New Moon og Eclipse. Selve filmene er fantastiske og bøgerne er det endnu mere! Jeg er GIGA Twilight fan fordi at jeg ikke kan se mig selv uden Twilight. det ville være som at kigge på et rum fyldt med ting, men tingene havde ikke det mindste med hinanden at gøre. Det ville være som om at der var nogle ting fra køkkenet og lidt fra soveværelset og alle de andre rum. selve måden som Stephenie besskriver Bella og Edwards kærlighed på, den er så fantastisk smuk og yndefuld. Jeg elsker den måde jeg kan identificerer mig med de forskellige personer på. En af de eneste personer fra Twilight som jeg aldrig har kunnet identificerer mig med, det er James. Jeg elsker også Twilight fordi at når jeg læser bøgerne, så kan jeg se skuespillerene og ikke bare et billed jeg lige får indtryk af. Skuespillerene og personerne i bogen minder så meget om hinanden efter min mening. Den eneste lille dårlige ting ved Twilight er at den får en til at tude en gang imellem hvilket er ret irriterende, men det er til at leve med :) Jeg syntes også at det er super fedt at det foregår i Forks, for det er jo bare sådan en lille, sød, regnfuld by og ikke et sted hvor at man lige ville regne med at der foregik en film. Og slet ikke en som er så kendt som Twilight sagaen :)

//Håber at i/du nød det :) Held og lykke til alle deltagere :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.