Hvad gør Edward Cullen så tiltrækkende?

Hvorfor er du så tiltrukket af Edward Cullen?

Edward Cullen

Edward Cullen fra Twilight Sagaen

Edward Cullen har mange navne: Heartthrob, Damernes mand, Bad boy… Vampyr. Han er en af hovedpersonerne fra New York Times Bestselling Books Twilight Sagaen. Udover det så er han også blevet filmatiseret igennem fire film af Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn part 1 og Breaking Dawn part 2. Det er svært at bevæge sig nogen steder blandt teenagere, uden at man hører navnet Edward Cullen – men hvad er det, som gør ham så tiltrækkende og hvorfor bliver så mange piger bløde i knæene, når de hører hans navn? Her er et par grunde til, at Edward Cullen er så fascinerende.

Edward Cullen er en bad boy

Alle piger/kvinder elsker en bad boy. Der er noget ved den rå attitude og farlige image, der gør at det modsatte køn vil have mere – James Dean, Elvis Presley og Johnny Depp er blot nogle af utallige mænd, som mestrede/mestrer det image. Disse figurer bliver ofte set med sure øjne af forældre, og det er lige præcis hvad der gør disse figurer så tiltrækkende. Når Edward Cullen tørster efter Bellas blod, så er det præcis det som tilfører ham hans farlige badboy image. Edward er farlig at være i nærheden af, men samtidig så elsker han Bella over alt på jorden og vil kun hende det bedste. Dette mix er hvad enhver kvinde elsker!

Edward er uopnåelig

Når Edward Cullen nærmerer sig kvinder falder de for hans fødder – MEN han lægger ikke engang mærke til dem. Han viser ingen interesse for nogen udover hans familie. Indtil Bella Swan kommer ind i billedet. Derfra har han kun et formål og det er hende. Dette gør ham endnu mere umodståelig, fordi han netop KUN giver opmærksomhed til en person.

Edward Cullen er stærk – både psykisk og fysisk

Fysikken er vi alle klar over at Edward har. Han er uforståelig stærk og kan beskytte Bella fra alt, men hans sind er også utroligt stærkt. Edward er sofistikeret og har utrolig mange talenter. Han taler flere sprog flydende, mestrer musikken og lægevidenskaben. Dette har naturligvis noget at gøre med, at han har haft utrolig mange år at øve sig i.

Edward Cullen er romantisk

Da Bella Swan er Edwards eneste ene og hans eneste formål i livet, så resulterer det også i at mange af de ting han gør for hende.. er romantiske. På hendes fødselsdage komposerer han romantiske sange, hver eneste nat ser og våger han over hende mens hun sover, han beskytter hende mod alt hvad der er farligt, han ville aldrig bede Bella om at hente eller gøre noget for ham og hans manerer er utrolig gode.
Det ligger selvfølgelig i Edward Cullens natur at være romantisk, men han har også haft mange år at øves sig i. Han har tilpasset de bedste ting fra hver eneste generation af mænd og det er lige præcis disse ting, som er med til at gøre ham så tiltrækkende og eftertragtet.

Edward Cullen forelsker sig for evigt

I Casablanca, Humphrey Bogarts karakter, Rick Blaine elsker Ilsa for evigt. Hverken tid eller distance kan skille dem. Patrick Swayze er også et godt eksempel på en person, som også forelsker sig for evigt. I Ghost kan døden ikke engang skille ham, fra kvinden han elsker. Edward Cullen har den samme tilgang til Bella Swan. Han er sammen med hende hvert sekund af hver eneste dag. Det er denne type af kærlighedshistorie, som gør at kvinder vil have mere.

Så i bund og grund er Edward Cullen så tiltrækkende på grund af, at han er så dedikeret til Bella. Han er hendes for evigt og til enhver en tid, og vil aldrig kunne opnåes af andre…

Læs en af de mange andre artikler!

Edward Cullen guide til din kæreste

Derfor skal DU læse Twilight

Jacob Black: Bedre kæreste

Edward Cullen: Dårlig kæreste

Hvorfor er du besat af Edward og Bella?

Twilight og filosofi

Er Edward Cullen en person?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Hvad gør Edward Cullen så tiltrækkende?

  1. becca-rebecca skriver:

    han er så læklæklækker

    er twi-harts 4-ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. sarah skriver:

    han er bare for lækker vis jeg møde ham ville jeg nok begyde og græde <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *