Hvorfor er vi besatte af Edward og Bella?

Twilight og vores besættelse med Edward og Bella

Edward og Bella

Læs hvorfor du er besat af Edward og Bella

Når du starter med at læse Twilight Sagaen af Stephenie Meyer, forestiller du dig ofte hvordan det ville føles at være som Bella Swan. Ung og forelsket i en vampyr. Du ser Edward igennem Bellas øjne – hans skiftende øjenfarver, uforståelige smukke udseende og kridthvide porcelænshud. Du føler lykken og glæden Bella føler hver gang Edward er omkring hende og hvor skuffet og trist Bella bliver når Edward er væk. Så HVORFOR er det egentlig, at du er så besatte af dette par?

Svaret er ganske enkelt. Du ønsker at føle den form for kærlighed og passion de nærer for hinanden. Måden hvorpå Edward stryger hendes kind, passer på Bella mens hun sover og hans kendte Twilight citat “You are my life now” fra den første Twilight bog, gør at du ønsker at være Bella og får dit hjerte til at springe flere slag over.

eclipse dvd twilight

Edward Cullen beskytter altid Bella og når hun er i problemer, (som hun altid er) er han altid til undsætning. Edward er Prinsen på den hvide hest i skinnede rustning, men dog med en enkel undtagelse – Han har hugtænder!

Du føler frustrationerne Edward Cullen føler, når han ikke kan høre Bellas tanker. Du følger og føler hans tilbageholdenhed ved ikke, at dræbe og suge livet ud af Bella igennem Midnight Sun blot,for at hun skal være sikker. Uanset om du er 13 eller 60 år, så drager dette par dig ind i Twilight Sagaen og giver dig lysten til, at få mere og mere.

twilight filmen twilight

I New Moon kan du tydeligt mærke sorgen, smerten, ligegyldigheden Bella føler når Edward forsvinder fra hendes liv. Du har selv været igennem et knust hjerte på et tidspunkt i dit liv, du føler hendes smerte men ved at da Edward forlod hende, så gjorde han det ikke fordi han ikke elskede hende, men fordi han elskede Bella mere end noget andet.

Efter Edward Cullen har du garanteret svært ved, at se på drenge og vampyrfortællinger som du gjorde før i tiden. Edward Cullen er ikke et monster, men en engel for dig og for Bella. Alt en vampyr ikke er!

Stephenie Meyer bringer med vilje dette pars kærlighed, for at trække os ind i Twilight. Første gang du læste bøgerne kunne du garanteret ikke smide dem fra dig igen? Du og alle andre Twilight fans, følte stor sorg da læsningen af Breaking Dawn var færdig og der intet mere var tilbage. Du har følelsen af “Æv historien er slut nu”, men alligevel er der glæde fordi filmene er i fuld gang, med Breaking Dawn part 1 i slutningen af 2010 og DERFOR føler du en vis ro og sikkerhed – Edward Cullen og Bella Swan vil stadig være i nærheden af dig de næste par år…

Edward Cullen guide til din kæreste

Hvorfor er du besat af Edward og Bella?

Derfor skal DU læse Twilight

Derfor elsker du Edward Cullen

Jacob Black: Bedre kæreste

Edward Cullen: Dårlig kæreste

Twilight og filosofi

Er Edward Cullen en person?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Hvorfor er vi besatte af Edward og Bella?

 1. Pingback: Hvorfor er Edward Cullen så tiltrækkende? | Twilight Danmark

 2. emma skriver:

  fordi de er så gode og flote og så en god film

 3. twilightjohanne skriver:

  alser jeg er stor twilight fan….men afligevel forstår jeg ikke helt hvordan man kan blive så glad for twilight?…Hvordan kan det gå til…?

 4. mariam skriver:

  det er en af de besdte film

 5. Pingback: Danske kvinder i alderen 25-45 er besatte af Twilight fænomenet | Twilight Danmark

 6. Hamida skriver:

  NEMLIG! Jeg græder hver gang Bella græder! Bøgerne er så sørgelige nogle gange ;(((

 7. sarah skriver:

  Edward er en maget dejlig vampyr og ham elsker jeg bare mega maget
  Bella er en maget flot pige jeg elsker hindes personlighed
  twilight er mega nice elsker twilight mega maget

 8. Pingback: Hvad er der med Edward Cullen? - en Twilight analyse. | Twilight Danmark

 9. Sascha Bruhns skriver:

  sooo tue !!! jeg så den første film og har været fan lige siden 🙂

 10. Amalie Halkier Nielsen skriver:

  det samme her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *