Hvad jeg forventer af filmen Breaking Dawn part 2

breaking dawn part 2 konkurrence

Jeg forventer at den bliver den bedste twilight film der er lavet. og jeg for venter at man ser Renesmee mere. Jeg forventer også at volturri-klanen kommer fordi de vil have renesmee fordi det er i mod reglerne at de har hende og ingen vidste at vampyre kunne få børn. jeg forventer også at renesmee bliver stor og måske bliver gift med jacob. Jeg forventer også at man ser bella jage og være ligesom de andre vampyre.

Selføgelig forventer jeg at den bliver MEGA god men jeg forventer også at The Cullen’s for lov til at beholde Renesmee og jeg forventer at den slutter lykkeligt og at den ikke bliver MEGA MEGA MEGA  spænende der til sidst for der bliver ikke lavet flere film det er lidt søvligt men alle serier har jo en ende. jeg forventer også at der komme sengetøj, plakater og MEGET MERE merchandise. Jeg tror og næsten ved at Delani-klanen kommer for at få hævn over bella ved at tage Renesmee så der er både Volturri og Delani. Jeg forventer aller mest at den ikke bliver som om det er en helt anden film og håber den bliver ligesom de andre men selføgelig den bedste.

Breaking Dawn Part 2 konkurrence

Jeg håber man ser bella meget som vampyr men håber ikke at hun bliver en anden og håber også at Rosalie og Bella Swan bliver gode venner selom de snakkede meget i Breaking Dawn part 1 og Rosalie begønte at forstå hvad Bella ville men håber at det bliver bedre fordi Rosalie måske fik lidt dårlig samvittihed da’ Bella døde fordi hun aldrig rigtig har kunne lide hende og lige da hun begønte at kunne lide hende og forstå hvad hun ville døde hun. Jeg forventer atder kommer problemer og det gør der også at Volturri og måske også Delnali vil tage Renesmee fra hende.

Jeg forventer MEGA meget at man ser Bella og Renesmee’s evne for de har begge to en evne. Det er meget af det jeg forventer af Breaking Dawn part 2 fordi der er nok 10000000000000000 ting så det kan jeg ikke lige skrive men det var som sagt noget af det jeg forventer af Breaking Dawn part 2. Jeg håber at jeg vinder for jeg er MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STOR TWILIGHT FAN JEG ELSKER DET BARE DET ER MIT LIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ER BARE HELE MIN VERDEN MIT VÆRELSE ER FYLDT MED TWILIGHT DER ER IKKE 1 PLET DER IKKE ER TWILIGHT JEG ELSKER DET!!!!!!.

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Hvad jeg forventer af filmen Breaking Dawn part 2

  1. SelenaGomezFan skriver:

    Altså Renesmee bliver altså kun 7 år. oo’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.