Det forventer jeg af Breaking Dawn part 2 filmen

breaking dawn part 2 konkurrence

Jeg håber og tror at filmen bliver enormt god. Jeg glæder mig allermest til at se Renesmee men også til at se Bella Swan og så selfølgelig alle de andre klaner som kommer for at kæmpe mod Volturierne. Jeg glæder mig meget til scenen hvor Bella danner sit skjold om alle sine venner og forventer at det bliver en nervepirrende scene.

Jeg håber der kommer nogle gode kærligheds-scener mellem Edward og Bella. Jeg håber på at man får at se hvordan Renesmee ender med at se ud for det har jeg altid gerne ville se. Håber på at der ikke kommer for mange prænings-scener mellem Renesmee og Jacob da jeg syntes det er lidt “vammelt” at han er forelsket i en så ung pige.
Jeg forventer at se en masse gode filmoptagelser med gode bevægelser og en masse klip hvor Bella løber og er “vampyr-agtig”. Jeg glæder mig også til at se Bella, Edward og Renesmees hus.

Hilsen Twilight-nørden Laura!

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Det forventer jeg af Breaking Dawn part 2 filmen

  1. Natasja skriver:

    Uhhh!
    I LIKE!

  2. laura skriver:

    😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.