Twilight 4 ever

Hvad jeg forventer af Breaking Dawn Part 2 og hvad jeg ved der kommer til at ske (Læst bogen 5 gange), er meget forskellige. Da jeg ved hvad der kommer til at ske, har jeg sat mine forventninger lidt ned. Men selvfølgelig har jeg nogle.

Jeg glæder mig SÅÅ meget til at se Bella som vampyr. Vi har dog se små klip af hende. Og så til at se hende i action. Når hende og Edward skal ud og jage 😀 Jeg ville nødig fortælle for meget, men når Bella blive sur på Jacob, fordi han er indpræget på Reneesme. Det bliver genialt 🙂 Jeg glæder mig også til at Edward og Bellas hus ude i skoven. Det lyder super flot i bogen. Når Jacob skifter til varulv foran Charlie. Det håber jeg at vi kommer til at se. Og selvfølgelig når Volturiklanen kommer “svævende” hen over sneen over engen. Og møde alle de andre vampyrer, der kommer for at hjælpe dem i kampen mod Volturiklanen. Bellas “skjold” bliver klart også en overraskelse, at se hvordan den kommer til at se ud. Der kommer helt klart til at ske lige så meget som i part 1. Og så selvfølgelig håber jeg at vi for noget ordenligt vampyrsex at se. GO Edward og Bella. Det bliver sådan en fed film. Tæller allerede ned:)

– Malene Madsen

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.