Kan du heller ikke få nok af Cullen familien? – Sådan får du et liv som en Vampyr

Det er efterhånden et par siden den første Twilightfilm tryllebandt publikum i de danske biografer og hele verden nærmest gik Twilight-amok over trekantsdramaet mellem vampyren Edward og den unge  kønne pige Bella Swan, som tilmed er menneske samt varulven Jacob.  Historien om den forbudte og uskyldige kærlighed har altid været favorit, hvorfor utroligt mange piger og kvinder fik lyst til at finde en vampyr, som deres fart og styrke fremstår som den beskytter. Desværre findes vampyrer ikke, men det er stadigvæk muligt at få et liv, der minder Cullen familiens. Her kommer nogle tips til, hvordan du får et liv som vampyr.

Find et gammelt hus i skoven

I Twilight bosætter Cullen familien sig i skoven bagved Bellas hus, hvor de omdanner et gammelt og faldefærdigt hus til en topmoderne liebhaverbolig med alt hvad hjertet begærer.  Grunden til at de bor ude i skoven er blandt andet, at det er nemmere at jage derfra, ligesom de kan leve i fred og ro fra den øvrige del af samfundet.  Dit vampyrhus behøver nødvendigvis ikke være lige så moderne som Cullen familiens, hvor det eneste krav er, at det ligger dybt gemt inde i en stor skov et godt stykke fra civilisationen.  Cullen familien må have nogle gode forbindelser, i og med deres hus hele tiden står sprit rent, på trods af de bor midt skoven, hvor algebehandling af tag er nødvendighed, hvilket du kan læse mere om her.

 

Få natarbejde

 

Vampyrer er hovedsageligt vågne om natten, hvor dagslys ikke er noget de bifalder, rent faktisk kan nogle vampyrer ikke tåle dagslys, hvorfor det vil være dumt at have et arbejde, der kræver man skal ud i dagslys. Derfor må første punkt på dagsordenen i forhold til at opnå vampyrlivet være at anskaffe sig et natarbejde. Det kan enten være som bartender i byen eller på diverse fabrikker, hvor der er nathold. På den måde sikres det, at du sover lystimerne væk.

Stop med gå i solarium

 

Hvis du ikke allerede er bevidst om det, så er vampyrer uhyre blege, hvorfor andet punkt på dagsordenen må være at droppe alt hvad der hedder selvbruner og solarie. Der er ingen vampyrer som solbrune, i så fald er man hvert fald ikke en rigtig vampyr.  Hvis første punkt på dagsordenen bliver en kendsgerning, så bidrager det bestemt til, at andet punkt indfries.

 

Spis kun kød

 

Vampyrer lever primært af blod fra deres ofre, hvor den evige tørst efter blod ofte kan spille dem et puds i Twilightfilmene.  Dog bliver Renesmee i filmene skildret som en vegetar, hvilket i filmene betyder at de spiser dyr i stedet for mennesker.  Det tætteste vi i dag kommer på en diæt, som minder om Twilight diæten er palæo, hvor det handler om kun at spise kød og grøntsager. Mest kød.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *