Hvad er en god Twilight stil?

Mange unge mennesker forsøger ofte at kopiere den tøjstil, som karaktererne i Twilight filmene klæder sig i. Men hvad er en rigtig Twilight sitl? Det vil vi gennemgå nedenstående. Hvis man ønsker, at kan man derfor, efter man har læst nedenstående, sagtens tage i skole og føle sig som enten Bella Swam eller Jacob Black.

 

Mørke farver

 

I Twilights dystre univers er det, som de unge karakterer går klædt i, oftest tøj i mørke farver. Der er en primær årsag til dette, som er, at det fungerer som en god kontrast til den lyse hudfarve, som mange af karaktererne har. Dette skyldes ydermere, at man som vampyr har nogle træk, som helst skal være uhyggelige og mystiske. Yderligere er det fundamentalt, at disse mørke farver er gennemgående i hele outfittet og ikke kun toppen eller bunden.

Ovenstående er den klassiske indskydelse af, hvordan de går klædt i Twilight, hvorfor det er den, man skal forsøge at efterligne, hvis man gerne vil føle sig som en del af universet. Der er dog nogle flere undtagelser, som rigtige Twilight kender ville kunne skriver under på. I flere af filmene har Edward Cullen fx hvide skjorter på eller lignende.

Som sagt er det dog mest karakteristisk med de mørke farver og den blege hud.

 

Hvem har bedst stil i Twilight?

 

Man kan med fordel forsøge at efterligne én bestemt karakter fra Twilight, hvis man gerne vil gå klædt som de gør, frem for at skyde med spredehagl og kopiere den generelle Twilight stil, som beskrevet ovenstående. Men hvem skal dette være?

Denne pris vil vi, grundet erfaring og samtaler med en masse Twilight fans, give til Jacob Black. Dette skyldes hans enkle men alligevel stilrene stil. Han går oftest klædt i et par mørke bukser og en mørk t-shirt eller skjorte.

Er du enig med denne vurdering?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *