Indret dit værelse som en ægte Twilight fan

Twilight har utrolig mange fans verden over, der elsker at fordybe sig i bøgerne eller se filmene om og om igen. Mange fans går især op i at indrette deres værelse, med inspiration fra den fantastiske serie. I dette indlæg har vi samlet et par tips til, hvordan du kan indrette dit værelse som en ægte Twilight fan.

Derfor er det fedt at have et Twilight værelse

Først og fremmest vil vi gerne slå fast, hvorfor det er fedt at have et værelse, der er indrettet med fokus på Twilight.

Vores værelse er et meget personligt sted, hvor vi slapper og føler os hjemme. For at føle sig godt hjemme, gælder det derfor om at have et værelse, som er indrettet personligt, så du får et godt afbræk fra hverdagen, når du er på dit værelse. En måde at indrette er værelse personligt er ved at indrettet det med inspiration fra noget, som du elsker.

Som Twilight fan, er det derfor en oplagt mulighed at indrette dit værelse med fokus på at skabe dit eget mini Twilight univers. Alle Twilight fans er enige om at Twilight universet er fantastisk og helt sig eget. En god måde at gøre dit værelse personligt er derfor ved at bringe Twilight universet ind på dit værelse. Nedenfor har vi samlet to hurtigt tips til hvordan du får Twilight ind på dit værelse på en fantastisk måde, som vi håber du kan bruge som inspiration til dit værelse.

 

Skab en Twilight stemning på dit værelse

Det første tip, til at skabe dig eget Twilight univers på dit værelse, er ved at skabe en unik Twilight stemning. Det kan du gøre på mange forskellige måder, alt efter hvile dele af Twilight du allerbedst kan lide.

Du kan fx tage inspiration fra The Hoke House hvor Cullen familien i Twilight bor. The Hoke House er kendetegnet ved at have en meget moderne indretning, holdt i sin helt egen stil.

Hvis du gerne vil prøve at indrette dit værelse i samme stil som fx familien Cullens kan du blandt andet gå på jagt efter boligtilbehør, der passer til den helt specielle stil. Du kan fx kigge på neighbour.dk, der har meget flot boligindretning, herunder moderne møbler og dekoration i sin helt egen stil, som du kan bruge til dit Twilight hjem.

 

Pynt op med merchandise

For at indrette et ægte fanværelse er merchandise selvfølgelig fuldstændig uundværligt. Her tænker vi især på plakater med dine yndlingsfigurer fra Twilight, som kan pynte og skabe et ægte Twilight fan værelse.

Du skal selvfølgelig også have alle bøgerne i serien stående på dit værelse. Ud over det, kan du finde meget andet merchandise, som kan pynte på dit helt eget Twilight fan værelse.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *