Selvom det efterhånden er et par år siden, at den sidste Twilight film kom ud, så kan man sagtens stadig se dem. Twilight filmene er en ny klassiker, så hvad med at holde et maraton for alle vennerne? I denne artikel kan du finde gode råd til, hvad du skal huske til dit Twilight maraton.

Snacks

Måske det vigtigste som du skal have styr på inden dit maraton, er at købe snacks. Og rigeligt med det. Man må endelig ikke gå ned på snacks! Sørg desuden for at have noget for enhver smag. En klassisk snacks til et filmmaraton er chips med dips, så det skal du helt sikkert sørge for at købe ind. Det kan være en overraskende dyr fornøjelse at købe snacks ind, hvis I er mange mennesker. Derfor kan det være en god idé at køre en tur til Tyskland eller Sverige og købe stort ind. Ellers kan I hver splejse til snacks, så du ikke stor tilbage med en kæmpe regning.

Hvis I stadig hænger fast på jeres nytårsforsæt om at være sunde, så er der heldigvis også en masse sunde snacks. Grøntsagsstænger med dip lavet på skyr er et sund alternativ til chips. Man kan også lave sunde kager lavet med dadler og banan.

Den helt rigtige stemning

Det er vigtigt, at du som vært sørger for at skabe den helt rigtige stemning. Det er der heldigvis flere måder at opnå dette. En god start er at lukke af lys ude ved for eksempel at trække gardinerne for. På den måde bliver I ikke irriteret over, at solens stråler bliver reflekteret på skærmen. Apropos skærm, så får I den bedste oplevelse ved at se filmene på storskærm, og måske endda ved hjælp af en projektor. På den måde kan alle se skærmen, og der er derved heller ikke nogen som får den dårlige plads.

Når du har trukket gardinerne for, er det vigtigt, at du ligeledes slukker for lyset. For at rummet ikke er totalmørklagt, så kan det være en god idé at tænde en masse stearinlys, da dette i den grad også bidrager til en hyggelig stemning.

Sørg desuden for at fortælle dine venner, at de skal medbringe madrasser og dyner, så I hver kan ligge godt og lave et rigtig hyggeligt set up.

Andre aktiviteter

For at undgå at I ender op med at falde i søvn efter en enkel eller to film, så er det en god idé at planlægge andre aktiviteter. Efter hver film kan I for eksempel gå en lille tur eller lege gæt og grimasser. I kan selvfølgelig også gå ned i nærmeste dagligvarebutik og købe flere snacks.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *