Få vampyrurter, der kan holde dig ung

Det er ikke kun i Twilight, hvor man kan være mange år og stadig se ung og godt ud. I denne artikel kan du læse om, hvilke urter der vil være gode for dig.

Rødkløver

Ifølge forskere ved University of Maryland Medical Center, hjælper nogle af de metoder, hvorpå rødkløveren bekæmper betændelse, infektioner og hormonelle ubalancer. Nedenfor er der en række fordele for, hvorfor det er så godt at indtage rødkløver.

  • Renser lungerne, næsepassager og åndedrætssystem af slimhinde
  • Forbedring af distribution af blodgennemstrømning
  • Hjælper med at opretholde knoglemineraldensiteten
  • Nedsættelse af betændelse i huden
  • Styrer kolesterolniveauer og hjælper med at holde arterierne fri for plak
  • Afgifte blodet og renser leveren

Selvom det normalt ikke er taget for at give store mængder af essentielle næringsstoffer, er rødkløver også en kilde til mange forskellige vitaminer, mineraler og elektrolytter, herunder calcium, krom, magnesium, B-vitaminer, C-vitamin og meget mere.

Dossering af rødkløver

Rødkløver kan findes i standardiseret ekstraktform eller kapsler.

Op til 85 milligram rødkløver en gang dagligt synes at være sikkert for de fleste voksne.

To kapsler indeholdende 20-40 milligram tørrede blade af rødkløver, taget 1-2 gange dagligt, er den sædvanlige startdosis (undersøgelser har fundet ud af 40 milligram taget i 12 uger, der er effektive til menopause symptomer og hudhygiejne, og så lidt som 20 gram taget i 12 uger effektiv til forbedring af knogletætheden).

Tørrede urter, der bruges til at lave rødkløver te, skal laves med en til to teskefulde tørrede blomster eller blomstrende toppe i varmt vand. Denne mængde kan indtages op til tre gange dagligt.

I tinkturform (1: 5, 30 procent alkohol) begynder man at tage 60-100 dråber en til tre gange dagligt.

Husk når det bruges dagligt, kan rødkløver tage op til tre måneder / 12 uger for at vise de fulde resultater.

Med dette produkt, kan du hurtigt få en sundere livsstil. Rødkløver er på det seneste blevet superpopulært og er med til at gøre en masse gode ting for din krop og sind. Du har allerede nu mulighed for at købe noget af denne mirakelurt hos helsebixen.dk ved blot at klikke på linket her.

På denne hjemmeside, kan du finde an masse andet godt, som er sund for din krop. Det er vigtigt at vælge naturlige produkter og holde dig væk fra kemiskfremstillede produkter. Dette kan du blive fri for, når du handler hos helsebixen.dk. Det er vigtigt at du sørger for, at det bliver en vane, så du ikke undlader dage, hvor du ikke tager dit kosttilskud. Kommer du ud for dette, vil du i nogle tilfælde være nødt til at starte forfra med at tage dine kosttilskud.

Du kan finde meget mere hos helsebixen.dk, som sikkert kan hjælpe dig til at finde det, som vil være allerbedst for dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *