Har Twilight-skuespillerne fået plastikoperationer?

Det kan være svært at vide, hvad der er falskt og ægte i Hollywood, specielt når det kommer til udseendet. Det gælder også for skuespillerne i vores yndlings saga Twilight, hvor der har været flere rygter om næsejob, fedtsugning og botox.

Men mener skuespillerne selv at de har fået lavet noget? Læs med her.

Robert Pattinson

Flere mennesker har overvejet om Robert Pattinson gennemgik en operation for at justere sin næsespids og næseryggen, inden han fik rollen som Edward Cullen. Desuden har der været rygter om, at han fik lavet implantater i ansigtet for at se mere maskulin ud.

Selvom det flere gange er blevet bragt op af sladderhjemmesider, lader det dog ikke til at være Roberts egen holdning.

Han har forklaret, at han i starten af sin karriere havde et meget androgynt og spinkelt udseende. Jo ældre han blev, jo mere udviklede hans udseende sig naturligt til et mere voksent udtryk, f.eks. med et markeret kæbeparti.

Nikki Reed

Smukke Nikki Reed har inspireret mange i rollen som Rosalie Cullen, der er en stor skønhed. Siden Twilight-sagaen sluttede, har Nikki fundet kærligheden sammen med en anden vampyr-skuespiller, Ian Somerhalder, fra The Vampire Diaries og har fået et skønt lille barn.

Fans har dog lagt mærke til at hendes udseende og specielt næse har ændret sig siden Twilight. Det har fået flere til at spekulere på, om hun har fået næseoperationer for en mere spids næse.

Selv siger Nikki at hendes ændrede udseende skyldes, at hun havde en mere usund livsstil i en længere periode, og at det var grunden til at hendes næse, hud og tænder så anderledes ud. Hun benægter at have opereret sin næse, selvom det lyder lidt besynderligt at hendes livsstilsændring kan have tilspidset hendes næse.

Kristen Stewart

Kristen Stewart, der spiller smukke Isabella Swan, har flere gange været i mediernes søgelys både for hendes affære med direktøren for ”Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders, hvor hun havde hovedrollen, men også for at have været under kniven.

Rygterne har sagt, at Kristen både har fået lavet næse og bryster. I 2012 bragte et billede af Kristen i en hvid T-shirt og limegrøn nederdel spørgsmålet med brystimplantater op, eftersom de så større ud end normalt. Men eksperter har sagt, at der nok nærmere er tale om en push-up bh frem for plastikkirurgi.

Kristen har desuden en stærk holdning til alt der handler om plastikkirurgi, hvad enten det drejer sig om fedtfrysning, brystimplantater eller botox. Hun udtalte sig til Harpers Bazaar i 2015, at hun syntes plastikkirurgi var ”vandalisme”, og at hun aldrig kunne finde på at ændre noget ved sig selv.

Hendes syn på andre skuespillere, der går under kniven er også farvet, idet hun mener, at kvinder, som får kosmetiske operationer, har psykiske problemer specielt hvis det er for at forblive unge.

Taylor Lautner

Jakob Black, som spilles af Taylor Lautner, er en meget flot og ung karakter i Twilight-filmene, som især kendes på sin karakteristiske næse. Taylor har naturligt et flot og stærkt ansigt, men der har været spekulationer om han også har ændret sin næse.

Rygterne siger, at hans næse er blevet mindre og mere skarp, men samtidigt kan det være svært at vurdere ud fra individuelle billeder. Det er nemlig ingen drastisk ændring, og det kan i virkeligheden godt være kameraernes vinkel og lyset, som spiller et puds.

Desuden kan det være han, ligesom Robert Pattinson, bare har været igennem en transformation fra naturens side. Vi tror ihvertfald ikke på at han har været fået den rettet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *