Guide: Sådan lærer du din kæreste at være som Edward Cullen

Guide din kæreste til at være som Edward Cullen

guide til at være som edward cullen
Edward Cullen kan sit kram!


Lær din kæreste at være som Edward Cullen

Velkommen til den første danske Twilight guide til  hvordan du lærer din kæreste at være som Edward Cullen. Det er okay at indrømme at din kæreste aldrig lytter når du prøver at forklare ham hvad han skal tage hensyn til, og hvad han skal gøre for at du bliver glad. Men vi lover dig for at din kæreste har lagt mærke til at du omtaler denne Edward Cullen, og at han er forundret over hvorfor du opfører dig som en groupie når du taler om ham. Med Breaking Dawn part 1 til november og Breaking Dawn part 2 i 2012 har du stadig muligheden for, at lære din kæreste hvordan han kan være som Edward Cullen.
Derfor lad din kæreste læse denne guide, således han kan blive inspireret til at være en bedre kæreste for dig. Måske bedre end Edward…

Hvem er Edward Cullen egentlig?

Kort fortalt så er Edward enhver piges/kvindes drøm. Han er flot, hans krop er veltrænet, han er rig, han er smart, han er veltalende og velformuleret og så er han venlig. Han er praktisk talt perfekt, men der er dog et problem: Han er en vampyr og han tørster desperat efter blodet fra hans menneske kæreste Bella Swan.
Du vil selvfølgelig sige “og hvad så? Jeg forstår det stadig ikke, hvorfor elsker kvinder ham så meget?“.  Alt hvad der lige er blevet beskrevet er ikke langt fra Hollywoods liste over en succesfuld mand, og det lyder som noget enhver 13 årig pige ville være besat af, og ikke et voksent intelligent menneske. Det er også rigtigt! De overfladiske nævnte ting er ikke grunden til, hvorfor Edward Cullen er så elsket. De rigtige grunde til at kvinder elsker Edward går meget dybere, og det er nogle ting som du rent faktisk kan gøre bedre end Edward Cullen!

Edward vælger Bella

I Twilight historien går personerne i skole. Edward kunne have valgt blandt alle pigerne på skolen – selv dem som er dømt til at være de flotteste og mest succesfulde piger. Bella er til gengæld en helt almindelig pige med en helt almindelige udseende. Hun mener at hun ikke kan måle sig med Edward men alligevel af en grund som hun ikke selv forstår, vælger Edward Cullen at være sammen med hende.

Her kan du være endnu bedre end Edward!

Sørg for at din kæreste ved, at du valgte hende! Det betyder ikke at du skal blære dig overfor andre! Ingen piger ønsker at vide at du blot nøjes med hende, eller at I kun er sammen fordi der ikke er nogen som er gode nok for dig lige nu. Din kæreste vil gerne føle sig speciel, så lad hende vide at selvom du fik muligheden for at vælge hvem som helst i verden, så vil dit valg altid falde på hende.

Edward ofrer noget af sig selv, for at være sammen med Bella

Vampyrer drikker menneske blod og Bella dufter og er umodståelig for Edward. Han trodser dog sin tørst for at holde hende sikker. Edward vogter over Bella, og har altid hende som sin 1. prioritet.

Her kan du være endnu bedre end Edward!

Gør lidt ofring for din kæreste. Piger/kvinder synes at det er romantisk når du “villigt” opgiver noget eller nogen for hende. Det kan være noget så simpelt som, at droppe fodbold eller motionstræning. Tage fri fra skole eller arbejde for, at være sammen med din kæreste. Droppe din ugentlige tur med dine bedste drengevenner. Løb ærinder (tjenester) for din kæreste. Hent vasketøjet, ryd op på hendes værelse eller i jeres hjem. Planlæg en tur ud til hendes familie i en ferie. Prøv det! Din kæreste kommer til, at elske dig endnu mere.

Edward har upåklagelige manerer

Edward er altid høflig og viser ægte respekt overfor andre mennesker – hans familie, hans lærer, selv hans fjender og især de vigtige mennesker i Bellas liv.

Her kan du være endnu bedre end Edward!

Vær en smule gammeldags. Det skader ingen og din kæreste vil elske det. Udfør altid de basale ridderlige ting, som din far engang burde have lært dig: Åben døren for din kæreste, hjælp hende med hendes jakke, træk hendes stol ud – ikke kun for hende, men for alle piger/kvinder. Vis ikke kun respekt til din kæreste, men alle vigtige personer i hendes liv. Dette vil din kæreste elske dig for. FORDI du har manerer!

Edward er en total modsætning af alle andre

Han er jo en vampyr. Han burde være sadistisk og spise af andre mennesker. Istedet for vælger Edward at være utrolig venlig og lever af blod fra dyr. I bund og grund: Edward er ikke hvad han ser ud til at være!

Her kan du være endnu bedre end Edward!

Vær uforudsigelig og overrask din kæreste. Hvis du er typen som bare er MANDEN i hjemmet eller blandt din omgangskreds, så overrask hende med en hobby som er det modsatte. Det kunne være at lave mad til hende, eller vælge at I sagtens kan se en pige/chick-flick film. Hvis du er en atletisk mand, så forslå noget uforudsigeligt som fx at din kæreste og dig kan gå til dans sammen. Hvis du er en mand af få ord så overrask hende med et håndskrevet brev, hvor du forklarer hvor meget du egentlig elsker hende. Forstået pointen? Du skal bare vise, at du er mere end du umiddelbart ser ud til!

Find din indre Edward Cullen

Nu har du nok baggrundsviden, til at føre en intelligent samtale med din kæreste om Edward Cullen (okay måske ikke og du har garanteret hellere ikke lyst, men i det mindste ved du nu hvad det er hun taler om). Øv dig med et par af de ovenstående tricks, og du behøver med garanti aldrig mere at være bekymret for, at din kæreste tænker på Edward og ikke dig!

Derfor skal DU læse Twilight

Derfor elsker du Edward Cullen

Jacob Black: Bedre kæreste

Edward Cullen: Dårlig kæreste

Hvorfor er du besat af Edward og Bella?

Twilight og filosofi

Er Edward Cullen en person?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Guide: Sådan lærer du din kæreste at være som Edward Cullen

  1. Pingback: Hvad er der med Edward Cullen? - en Twilight analyse. | Twilight Danmark

  2. Pilen skriver:

    Fed artikel, rigtige mænd er gentlemen :), kan vi forvente en artikel til pigerne også, som gennemgår hvordan de kan se op til Bella ?

  3. Pingback: Breaking Dawn i Biocity: Lækre hug og varme varulve | Avis 2011

  4. Pingback: Hvorfor er Edward Cullen så tiltrækkende? | Twilight Danmark

  5. Pingback: Derfor er Jacob Black en bedre kæreste end Edward Cullen! | Twilight Danmark

  6. Pingback: Edward Cullen er en dårlig kæreste og Bella er umoden | Twilight Danmark

  7. Pingback: Hvorfor er vi besatte af Edward og Bella? | Twilight Danmark

  8. Pingback: Danske kvinder i alderen 25-45 er besatte af Twilight fænomenet | Twilight Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *