Mød Renesmee fra Breaking Dawn Part 2

renesmee breaking dawn part 2

Mackenzie Foy spiller datteren Renesmee af Edward Cullen og Bella Swan i Breaking Dawn Part 2.

En stor del af handlingen af Breaking Dawn Part 2 tager udgangspunkt i Renesmee Cullens hurtige forvandling af hendes fysik. Renesmee bliver spillet af Mackenzie Foy, som uden tvivl er en af Hollywoods mest kendte børnestjerner lige nu. Læs meget mere om hendes karriere, og hvordan det var at være med i Breaking Dawn Part 2.

At vælge den rigtige skuespiller var noget af det vigtigste til filmen” udtaler instruktøren Bill Condon, som allerede lagde mærke til den talentfulde unge Mackenzie Foy tidligt i hele udvælgelsesprocessen:

Det var næsten skæbnen der førte Mackenzie Foy til os. Det var en af de sjældne gange når man ser noget, så ved man bare at man SKAL have det” siger Bill Condon.

Mackenzie Foy voksede op et stykke fra Los Angeles, og har lige siden begyndelsen af barndommen haft faste skuespillerjobs.

Allerede som 3 årig fik hun hendes første job hos modehuset Ralph Lauren, hvor hun skulle stå model for børnekollektionerne. Som 3-5 årige var hun i fuld gang med, at optræde i diverse tv-shows som Til Death, Hawaii Five-O og Flashforward.

I løbet af optagelserne til Breaking Dawn Part 2 fik den lille unge skønhed lært en masse fra de andre skuespillere som Taylor Lautner og Kristen Stewart.

Taylor lærte bl.a. Mackenzie at kaste med en amerikansk-fodbold, hvor Kristen lærte hende kunsten at græde på scenen. Det er nemlig ikke let for alle skuespillere, men Kristen har udtalt at Mackenzie er et talent!

Mackenzie Foy blev undervist hjemme, og ikke i en offentlig eller privatskole. En dag håber hun, at blive blandt de bedste skuespillerinder i verden eller måske en film-instruktør. Men lige nu:

Lige nu vil jeg bare gerne lære at svømme, og spise masser af is i løbet af sommeren“.

Hvordan kan man ikke holde af sådan en lille pige? 🙂

Kilde:

http://insidemovies.ew.com/2012/06/15/meet-renesmee/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Mød Renesmee fra Breaking Dawn Part 2

 1. Natasja skriver:

  Hun er så CUTE!

 2. Twilight freak skriver:

  Ja

 3. becca-rebecca skriver:

  JEG ER ENIG

 4. twilight-fereaken skriver:

  JA JEG ER SÅ MEGET ENIG MED NATASJA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *