Jeg forventer af Breaking Dawn Part 2

breaking dawn part 2 klip

Jeg forventer at se hvad der sker med Jacob og Bellas barn om hvordan Bella passer sit barn og om Bella og Jacob bliver venner lige som før og om hvordan Jacob og Edward kommer til at kan enes om Bella og om de bliver venner jeg forventer overraskelser og gys og kærlig hed i denne her film jeg er helt vild med de andre film så jeg håber også at denne her film bliver lige så god som de andre filme er.

Jeg håber at se hvordan Bellas og Edwards barn bliver når at det er en menneske og en vampyr barn bliver når det er en blanding at det jeg håber at vi ser den vokse op og blive stor og at Bella bliver en god mor og at Edward bliver en god far og at Cullen familien og Bellas far møder hinanden og at Bellas mor for det at vide og man kommer til at høre mer om dem også

Hilsen Jacob is hot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Jeg forventer af Breaking Dawn Part 2

  1. Kristen Stewart skriver:

    Der er hvis noget du har misforstået: Jacob og Bella får ikke et barn.

  2. Natasja skriver:

    what….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *