Twilight konkurrence – Mit merchandise ønske

Mit twilight ønske/merchandise

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!

Min twilight merchandise er autografer og at få taget et billede med alle twilight stjernerne! Det ville være mega fedt! Men hvis jeg kun måtte vælge en skulle det helt klart være Robert Pattinson! For jeg er mega Team Edward! Han er bare så lækker! Jeg ville ønske at jeg var Bella der var kæreste med sådan en lækker vampyr! Det ville også være mega fedt hvis alle skuespillerne fra twilight kom til Danmark! og af de twilight marchandise man kan vinde vil jeg super gerne have eclipse nøgleringen! Den er bare smuk! Jeg har Bellas forlovelses ring og jeg går med den næsten hver dag. Nogle gange drømmer jeg at jeg bliver gift med Edward<3 Elsker twilight overalt på jorden!<3

Knus Malsi<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Twilight konkurrence – Mit merchandise ønske

 1. Alicexx skriver:

  Mit højste twilight ønske er at få det armbånd som Jacob laver Til Bella, når hun er færdig med gymnasiet. Det er virkelig smukt og det skulle være i orginalen. Elsker bare det lille krystal hjerte med ulven der hyler, det er bare virkelig sødt, og perfekt til mig. Mit andet ønske er at møde alle twilight stjernene.

  Knus, Victoria/Alicxx.

  Unskyld vis det er skrevet det fokerte sted

 2. admin skriver:

  Hej Alicexxx

  Det er det forkerte sted, men skidt med det 🙂

  Vi kan dog ikke tage imod dit svar eftersom du ikke opfylder en anden krav som er at du mindst skal skrive 100-300 ord.

  Se på forsiden (første indlæg) og find konkurrencen og meld dig til via den og ikke dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.