Twilight konkurrence – vielsesringe merchandise

Bella og Edwards vielsesringe merchandise

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!

Jeg kunne helt vildt godt tænke mig Bella og Edwards vielsesringe, fordi jeg synes at de er virkelig smukke, enkle og helt unikke, fordi det er deres. Jeg kunne godt selv tænke mig at have dem, fordi jeg elsker at gå med ringe, i det hele taget bare smykkerne, fra twilight filmene, er jeg helt vild med at have på. Så hvis jeg er den heldige vinder, og får mit ønske opfyldt, vil jeg være dybt taknemmelig “in every moment of forever” som Edward siger, da han frier I Eclipse. Vielsesringene er
blandt de få smykker jeg mangler i min twilight-smykke-samling..

Hilsen Kristina

Er du gået helt forkert? Find dine billige døre her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.