Twilight konkurrence – merchandise

OBS: Konkurrencen er slut

Hvilken Twilight merchandise ønsker du mest?

twilight merchandise

Deltag gratis i denne Twilight merchandise konkurrence!

Find Twilight merchandise her

Hvad er Twilight merchandise? Overalt på internettet kan man støde på forskellige hjemmesider som har Twilight merchandise, gaver og Twilight ting.

Disse produkter kan være alt fra nøgleringe med forskellige Twilight motiver, plakater med de kendte Twilight stjerner eller bare Twilight bøgerne og Twilight filmene. Twilight Danmark har samlet alle de bedste tilbud på Twilight merchandise til vores kære fans.

Via linket foroven kan du finde alt det Twilight merchandise du har brug for. Vi har alt fra flotte Twilight kontaktlinser, Twilight dvd’erne og bøgerne samt alt muligt andet fra universet.

Twilight Danmark holder endnu engang en konkurrence hvor du kan vinde fede Twilight præmier! På grund af at der er så lang ventetid til Breaking Dawn Part 2 filmen, så tænkte vi at det var på tide med en konkurrence.

I denne Twilight konkurrence kan I vinde disse præmier forneden! Husk at vinderen kun kan vælge 1 af præmierne. Blandt præmierne er Breaking Dawn Part 1 kalender, Twilight pins, Eclipse nøglering, Team Edward kop og Team Jacob klistermærke til Iphone.

breaking dawn part 1 kalender   twilight pins   eclipse nøglering  team edward kop  new moon klistermærke til iphone

Sådan deltager du!

Det eneste du skal gøre for at deltage i denne Twilight konkurrence er, at skrive mindst 100-300 ord om hvilken Twilight merchandise ting du kunne tænke dig at eje aller mest i hele verden og hvorfor + skrive en titel/overskrift til dit svar

Her kommer et par gode ideer du kan skrive om:

Det kunne fx. være en autograf fra nogle af Twilight skuespillerne, Twilight dukkerne, den originale hårspænde Bella bruger fra filmen, Bellas kjole osv. Valgene er uendelige 🙂

Smid dit svar som kommentar i feltet forneden. Twilight Danmark vil derfra tage dit svar, og lave den som en artikel der bliver postet på forsiden. Fra når du smider dit svar kan der gå 1-2 dage, før dit svar bliver postet på forsiden.

Konkurrencen starter i dag den 20 januar, og slutter den 30 januar.

Vinderen skal kontakte Twilight Danmark på følgende mail, og fortælle hvilken af præmierne han/hun gerne vil have.

admin@twilightdanmark.dk

Twilight Danmark vil sende præmien, som vinderen vil få 1-5 dage efter.

Regler for konkurrencen

 • Alle må deltage
 • Kommentaren skal være på dansk
 • Skriv mindst 100-300 ord om hvilken Twilight merchandise ting du gerne vil eje mest?
 • Du skal skrive en titel/overskrift til dit svar – fx “Bellas hårspænde fra Breaking Dawn”.
 • Du skal oprette en bruger for at kunne svare – Bliv Twilight medlem her
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

48 Responses to Twilight konkurrence – merchandise

 1. Pingback: Twilight merchandise konkurrence - Twilight bøgerne og Twilight t-shirt | Twilight Danmark

 2. louise brandhøj skriver:

  Hej twilight danmark. jeg vil så meget gerne have en t-shirt med twilight og Bella-Edward og Jacob’s autografer på går jeg er den største twilight fan ever mit værelse er fyldt med twilight ting men jeg vil så gerne have noget med deres autografer på jeg ville dø vis jeg fik sådan en. jeg er mega fan af taylor lautner/jacob black han er så mega lækker og jeg vil SÅ gerne have en autograf med ham mine veninder ville blive så JALOUX. det ville være den bedste dag i mit liv. Jeg elsker twilight jeg så på et tidspunkt alle fimene 5-6 gange om dagen på en hel uge jeg lavede ikke andet end at se twilight-new moon og eclipse de er så mega fede og nu venter jeg bare til at breaking dawn skal komme på præmier dagen så SKAL jeg have den den er så mega god. jeg blev ved med at plage min mor til om jeg måtte komme ind og se den i biografen igen og igen men til sidst brugte jeg for mange penge på billetter :D. jeg har læst alle bøgerne undtagen breaking dawn den venter jeg på der skal komme på bibloteket og når jeg får nogen penge skal jeg have bogen :D.jeg bliver faktisk kalt twiligth freaken af mine veninder fordi jeg ikke snakker om andet end twilight oh jeg hader når nogen laver en dårlig parodi af twiligt>:( de er ikke engang sjove. jeg har også læst twiligth på tegnefilm den er mega god jeg lånte den af e veninde så køber den nok snart selv ;). VIS jeg får en t-shirt med twiligth’s autografer på kopier jeg den IKKE (STOP KOBIERNE BEVAR OGINALERNE) mine auto grafer skal ikke ind i en maskine og kopiers 🙁 det er synd jeg køber med det samme en ramme og henger den op på væggen.jeg er mega spændt på at se breaking dawn part to jeg har set noget af den den så MEGA god ud :). der var også engang i min klasse hvor vi skulle fortælle om vores bøger og en der hedder cille skulle fortælle om breaking dawn. jeg stormede ud af døren fordi jeg ikke ville høre det jeg ville vente til filmen kom på DVD elers ville det være kedelig når jeg skal se den d. 18 november i bio:).jeg plager også min mor og far til at komme til københavn for at være med til kristen stewart’s fødselsdag. jeg glæder mig også total til at jeg skal til københavn efter sommerferien der skal jeg nemlig på lejertur og når vi selv må gå nede i byen så SKAL jeg i twilight shoppen og jeg tømmer hele butikken 😀 (jeg laver ikke sjov) jeg skal bare have det hele:D.
  d. 11 febuare fejrede jeg også taylor’s fødselsdag med cille og sandra fra min klasse selvom sandra bedst kan lide edward og cille kan lide jasper havde vi det mega jovt måske kan jeg få overtalt dem til at komme med til kristen’s fødselsdag i KBH:D. jeg vil også så gerne møde kristen robert og taylor men det er for langt væk siger min mor og far hvorfor kan de ikke også komme her hen hvor jeg bor. jeg ville give alt for at møde dem.vis jeg får en t-shirt med deres autografer påså ville jeg ja det er ikke til at beskrive så lykkelig jeg ville blive jeg er og forblir twilight fan nr.1 jeg har set deres autografer og de ser hel vild fede ud jeg tænkte at jeg VILLE få fat i dem og så så jeg den her kon… og tænkte lad mig nu vinde kom nuuuu jeg vinder ellers aldrig noget 🙁 så jeg håber sådan at jeg vinder det her så ville jeg købe en masse twiligth ting alså dem jeg allerede ikke har (så er det ikke meget jeg skal købe :D)
  men som sagt ville jég døøø så mange gange vis jeg fik deres autografer så ville jeg råbe og skrive i mindst 10 min… 😀 ses

  Kh. twilight fan nr. 1

 3. emma skriver:

  Hej twilighr-danmark!
  Jeg er mega twilight fan!
  jeg har læst
  Tusmørke/Twilight ca. 15 gange.
  NYmåne/Newmoon ca. 14 gange
  Formørklse/elipce ca. 19 gange
  daggry/breaking dawn ca. 38 gange
  Bree kort liv efter døden ca. 11 gange
  Twilight-sagen guiden Ca. 9 gange
  Jeg har set
  Twilight ca. 26 gange
  New moon ca. 18 gange
  Elipce ca. 34 gange
  Breaking Dawen part 1 6 gange
  (Blev ted med at tike min mor vær dag 😉 men til sist måtte jeg ikke se den mer, men så gik jeg hjem til min far:han ejer kassen og fik lov til at sen den 4 gange mer 🙂 )
  også har jeg:
  Ca. 86 plakater med dem fra twilight 🙂
  1 Jacop black kop
  1 Edward cullen kop
  6 blyanter/stift blyanter
  3 viskeleder
  25 forskellige smykker fra Twilight pasonerne
  Alle filmene på blu. og dvd
  3 autografer f

 4. iscille skriver:

  Hej Twilight Danmark. I er den bedste side nogensinde og elsker at få så meget at vide om Twilight. Vi er to piger som rigtig gerne ville have to forskellige ting. Vi er det største twilight fan og vil bare gøre alt for at få nogle flere ting med dem. Hvis nogen er i tvivl om Twilight spørg de altid os om hjælp for vi ved alt om Twilight. Den første ting er Bellas hårspænde, som hun er på til sit bryllup i Breaking Dawn del 1. Jeg vil rigtig gerne have det fordi det er smukt og unik. Og hvis jeg fik det ville jeg gå med det hele tiden og føle mig som Bella. Det kunne være rigtig fedt hvis jeg fik det, for jeg har samme hårfarve som Bella. Og jeg ville elske det overalt på jorden.
  Den anden ting er autografer med Twilight. Jeg vil rigtig gerne have dem og det ville være så fedt og have dem hænge på mit væg, hvor der er fyldt med Twilight plakter. Der er ca. 50 plakter med Twilight på min væg, og det ville være så cool hvis der også var autografer med dem på væggen.

 5. Kirstine skriver:

  Jeg gad rigtig gerne vinde den kjole Bella havde på i breaking Dawn (Brylluppet), med hele familien Cullens autografer og Bellas. Det ville være så fedt at kunne vise den til venner og veninderne. Drømmer tit om at møde berømtheder men dem som jeg gerne kunne tænke mig at møde bor jo SÅ LANGT VÆK. Blir en smule holdt uden for i klassen så tænker det kunne løfte mig højere op i populariteten 🙂 Men mest af alt ville jeg blive så lykkelig at jeg ville tro det var løgn hvis jeg vandt, jeg tror helt ærligt jeg ville flippe ud, jeg ville elske at der var autografer på men også bare tænke på at Bella havde haft den på. Jeg har et par plakater fra Twilligt men dem har de fleste, så en kjole med autografer på ville være perfekt 😀

 6. Pingback: Twilight merchandise - Bella Swans forlovelsesring - Twilight gaver | Twilight Danmark

 7. maisms skriver:

  I HAVE A DREAM, sådan sagde Martin luther King,jeg er ikke helt sikker på at han tænkte på twillight, men havde twillight eksistret, havde det nok været en del af hans drøm.De fleste af mine drømme har ihvertfald altid med twillight at gøre,den største af dem alle er at vinde den originale BRUDEKJOLE som Bella havde på i Breaking dawn Part 1. Kan man opleve noget federe end at vinde en sej kjole som ens største idol har haft på i den FEDESTE film ever,det tror jeg NOT. Jeg glæder mig syg meget til at se Breaking Dawn part 2,kan næsten ikke vente:-) Knus og karm.

 8. Frederikke Havgaard skriver:

  Jeg vil gøre alt for at få Edwards, Bellas, Jacobs, Renesmees, Alices, Rosalies, Emmetts, og Jaspers autografer. Jeg hved ikke hvad jeg vil gøre vis jeg fik dem, jeg er deres største fan så jeg tror jeg vil begynde at grade af glæde. Min mor og far siger jeg driver dem til vandvid med alt mit twilight. Alle i min klasse siger at jeg er den største twilight fan de har mødt. Jeg ser en af filmene om dagen, og læser i mindst en af bøgerne om dagen. Det er en del af min hverdag så jeg vil som sagt begynde at grade af glæde vis jeg får deres autograf. I er de bedste vis jeg gør. Knus her fra. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.