Twilight konkurrence – Forlovelsesringen fra Eclipse

Twilight Konkurrence – Helt klart Forlovelsesringen fra Eclipse!

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!
Hej. Jeg ville mest af alt, have Bella Swans forlovelsesring, som hun får i Eclipse. Jeg synes den er så smuk, og jeg ønsker så meget selv at bære den! Den må have kostet rigtig mange penge, for alle diamanterne er nok dyre. Den må være lidt tung, for det ser rimelig ægte ud. Jeg elsker smykker, og ringe, men jeg bruger dog ikke officielt ringe til dagligt, men det ville jeg klart gøre, hvis det var den ring. Jeg ville helt klart helst have originalen, for bare det at tænke på, at Robert Pattinson, eller Kristen havde rørt den, ville næsten få mig til at miste pusten! Men, jeg tror at der skal noget mere til, end at vinde en konkurrence, for at vinde originalen. Jeg drømmer nogle gange om, at Robert sætter den ring på min finger, og ikke Kristens, men jeg synes at de to skal være sammen, og ikke mig og ham. Det var bare lige, hvorfor jeg gerne ville have ringen.

Hilsen Cullen Klanen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.