Twilight konkurrence – merchandise bøgerne og t-shirt

Twilight- bøgerne med hvidt cover + en Jasper t-shirt!

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!

Af alt det twilight merchandise har jeg valgt to ting der står øverst på min liste som ønsker for tiden. Den ene er Twilight- bøgerne med hvidt cover, hvorfor jeg ønsker mig dem er fordi de simpelthen er så smukke, unikke og det giver et specielt look som bare er mega fedt.

Den anden er en t-shirt med Jasper Hale. Jeg ønsker mig den fordi jeg er helt væk i Jackson Rathbones måde at spille Jasper på + han er mega lækker og har et, ja hvad kan man kalde det, et mystisk look, som virkelig gør at jeg er fascineret af Jasper.

Mange twilight knus og hilsner Natascha Schultz..

Twilight bogen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.