Twilight konkurrence – Mit kæreste eje

MIT KÆRESTE EJE – Twilight merchandise

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!

Kære twilight danmark. Det jeg kunne ønske mig mest i værden, er en autograf fra Kristen stewart, Robert pattison, Taylor lautner, Ashley greene, Jackson rathbone, og stephenie meier. Det ville være en ære at modtage, dem/den . med min største respekt vil jeg tænke på de mennesker/skuespillere, producer ,instruktører, og endda kamerefolkene, for at havde givet mig TWILIGHT. Autograferne vil blive mit kæreste eje. jeg vil passe på dem med den yderste forsigtighed, man kan have som menneske. Der vil komme en glæde så stor, hver gang jeg kaster mit blik på de fantastiske syn af autograferne. Jeg vil tit tænke på, hvor heldig jeg er og være yders taknemelig.Mit liv vil blive det fantastiske verden, af twilight som en hver twilight fan kun kunne drømme om. det ville ændre mit liv, ligesom den første gang jeg så twilight til fødselsdag, mandag d. 31/10 kl 20:08 til 21:28.2011.var det smukkeste, mest fantastiske ændring i mit liv,siden da begyndte min færd som twilight fan.

Mange i skolen sagde at jeg nok var den største twilight fan, i Holbæk. De autografer ville gøre mig så lykkelig, og de ville fylde mit sind med ro. Endelig ville mit hjerte få ro. for mit mål vil være fuldført. Ofte har jeg den følese af at en dag vil jeg ikke have en chance for at få en autograf, og at alle glemmer twilight. det ville give mig et dybt sår i hjertet. det er nok lidt overdrevet. jeg siger mange TAK for opmærksomheden og ønsker alle diltager

HELD OG LYKKE! skrevet af viktoria dudnik 12 år.

Twilight bogen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.