Twilight konkurrence – pude!

TWILIGT merchandise – PUDE

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!

Jeg er ligesom 100.000. af andre mennesker er jeg kæmpe Twilight fan og ville derfor virkelig elske en Twilight pude! For mig er puder noget helt specielt! jeg har en masse af blandt andet puder, tæpper og bamser, så mit værelse er fyldt med bløde ting!

Jeg ville egentlig ikke blive så glad for et eller andet nøglering eller sådan noget, for det synes jeg er for originalt!;-) bløde ting er faktisk noget jeg samler på, men jeg køber dem kun af anledning af en stor begivenhed…. For mig er Twilight en stor begivenhed og derfor er min drøm at få sådan en pude!

Det kunne være verdens fedeste præmie fordi det ligesom vil sætte ENDNU mere personlighed over mit værelse! Jeg har også en masse plakater og sådan noget, men jeg vil nu hellere putte med en pude med twilight på, end en plakat! det er rent faktisk alt hvad jeg har at sige om det, så nu vil jeg bare afslutte mine ord med et tak fordi i har ladet et lille spire gro inde i mig nu af spænding for at se om jeg vinder!

Love Bum! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.