Twilight konkurrence – Bellas Wolf og Heart armbånd

Merchandise – Bellas Wolf & Heart armbånd

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!

Jeg har altid gået og drømt om at man kunne købe Bellas wolf & heart armbånd. Det kan man heldigvis nu. Det er den perfekte dimmenssionsgave fra Jacob, at Bella får et minde om ham inden hun bliver vampyr. Og så bliver det jo mere personligt at han endda har lavet ulven selv. Selfølgelig skal Edward også repræsenteres på det. Diamanthjertet passer perfekt til Edward, og det er meget sødt af ham at det er en arv fra familien, og så skal den tilhøre Bella. Det tror jeg må være Bellas lykketing, og det ville det også være for mig.
Jeg kan ikke finde ud af om jeg er team Edward eller team Jacob, så på det armbånd ville de begge være repræsenteret.

Alt i alt, er Bellas armbånd perfekt, både for hende, men det ville det også være for mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.