Få det samme hus som Cullen-familien bor i

I Twilight sagaen bliver vi i bøgerne, præsenteret for de fantastiske karakterer, Cullen klanen, som bor i et nedtonet, stilet og ekstravagant hus langt inde i skoven, i den amerikanske by, Portland. Huset bliver også et fokuspunkt i filmene, da nogle scener bliver lavet her, med huset og dens æstetik som omdrejningspunkt. Vi guider dig til at få Cullen familiens, familiehjem. Læs med her.

Tjen penge/spar op

Det er ikke nogen hemmelighed, at huset som Cullen-familien bor i, er rent ud sagt, dyrt. Det er kæmpe stort, med moderne elementer og flotte store vinduespartier. Det første du skal gøre, for at opnå drømmen om et hus magen til, vil være, at skaffe penge nok til at realisere din drøm. Der er en masse forskellige ting du kan gøre for at få det til at ske.

  1. Få en uddannelse, med gode fremtidsmuligheder. Hvis du ved, at du vil tjene en masse penge en dag, er det en god idé at gå efter en uddannelse, med gode fremtidsmuligheder. Læge, advokat og ingeniør er tre gode bud på jobs, som altid har stor efterspørgsel og som også får løn som er over middel.
  2. Lån penge. Hvis du har mulighed for at låne penge privat, er det også en mulighed. Specielt hvis banken kun vil låne dig et vist beløb.
  3. Køb/byg huset med en anden medejer. Det ville selvfølgelig være ideelt at få drømmehuset med din egen partner. Men hvis der stadig ikke er penge til det, og du måske ikke har fundet din partner endnu, kan du eventuelt vælge at købe eller bygge huset med en god ven, og danne hyggeligt kollektiv.
  4. Start din egen virksomhed. At starte sin egen virksomhed er risikabelt, men hvis det lykkes og din virksomhed bliver en succes, kan du nemt få lov til at bygge Cullen huset alene. Der er mange faktorer, som udgør en succesfuld virksomhed. Det første jeg kan komme på, er en god idé. Har du forretningsplanen, idéen og driften på plads, er det bare om at komme i gang. Derudover er det vigtigt at markedsføre sig korrekt. Hos The Media Folk kan du lære om de forskellige tilgange til digital markedsføring.

Find en grund/et hus

Det er nok ikke helt ligetil at finde et hus, som ligner det her smukke, unikke arkitekttegnede hus, som Cullen familien bor i. Det er dog ikke umuligt at bygge et magen til. Det du skal kigge efter, er en grund som er stor nok, og et hus som er ”gammelt nok” til at det er relativt billigt at købe, og det er i orden at rive ned. Du kan også prøve at finde en tom grund, så du ikke behøver at rive det ned først.

lokationen for huset i filmen er også med til at skabe, en vis magi ved huset. Det er derfor vigtigt at du overvejer, om du også vil have huset i et sammenligneligt miljø. Du skal bare huske, at deres hus var meget afsides liggende, og det nok i teorien ikke er det praktiske at bo så langt væk, fra alting.      

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *