Edward Cullen: For gammel til Bella. Alt alt for gammel.

Derfor er Edward Cullen for gammel til Bella Swan

Edward og Bella

Charlie havde ret i en ting: Bella burde ikke date Edward Cullen.

Hvad Charlie ikke ved i Twilight bøgerne er, at Edward er alt for gammel til Bella. Han har levet omkring 104 år og hun kun 17-18 år – simpel hovedregning gør det til 86 eller 87 års forskel. Edward Cullens fysiske alder har ingen betydning og spiller ingen vigtig rolle, men hans mentale alder er, hvad der gør ham ikke særlig passende til Bella. Den eneste mulighed for at parret kan have et sundt forhold, er hvis Edward forvandler Bella til en vampyr og lader hende leve hendes eget liv ligesom Cullen familien gjorde. Til den tid burde Bella nå en mental alder på højde med en voksen vampyr.

Historisk set har Edward Cullen levet og udholdt mere end Bella kan forstille sig. 1. Verdenskrig, 2. Verdenskrig, Den Store Depression. Plager, sygdomme, had, egoisme og meget mere. Edward Cullen forstår menneskelig adfærd meget bedre end enhver 17 årig teenager. Ser man på hvad Bella har oplevet før hendes møde med Cullen familien, så er det at hun har flyttet fra Arizona til regnfulde Forks.

Edward Cullen har bogstavligtalt LEVET historien og han tænker konstant på Bellas sjæl. Bella derimod tænker kun på hvor træls det er for hende, at hun skal til skolens “Prom” og at hun hader at danse. Forskellene mellem disse to er kæmpe store og ærligtalt kan det være svært at se, hvad Edward ser i Bella udover at hendes blod dufter og synger dejligt for ham – Drejer det hele sig virkelig kun om fysisk tiltrækning? Edward Cullen…. Jeg troede bedre om dig!

Sammenlignet med Edward og resten af Cullen familien, så er Bella en baby. At date Edward og gifte sig med ham burde være utænkeligt. Bella er ung. Bella har hele sit liv foran sig og hun kan være og blive til hvilken som helst person. Alt sammen ting, som Edward ALDRIG vil kunne blive og være. I virkeligheden er der intet forskel på deres forhold og andre arrangerede ægteskaber mellem teenager piger og voksne mænd, som vi ser i Kina og Mellemøsten. Vi væmmes ved denne tanke og forkaster den i vores samfund, men hvorfor er Edwards og Bellas forhold i orden?

Mange bliver narret og snydt af Edwards flotte udseende og glitrende krop, men Edward… Vi har gennemskuet og set den virkelige dig. Bella er for ung til, at forstå at forholdet er hende usundt. Edward forsvinder når han beslutter sig for, at det er tide. Edward træffer alle beslutninger, og forbyder Bella at se hendes bedste ven Jacob. Edward er manipulerende og ville ALDRIG kunne retfærdiggøre sine handlinger.

Charlie har gennemskuet ham. Det ses tydeligt i hans blik….

Har du læst en af de andre artikler?

Edward Cullen guide til din kæreste

Derfor skal DU læse Twilight

Derfor elsker du Edward Cullen

Jacob Black: Bedre kæreste

Hvorfor er du besat af Edward og Bella?

Twilight og filosofi

Er Edward Cullen en person?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

22 Responses to Edward Cullen: For gammel til Bella. Alt alt for gammel.

  1. becca-rebecca skriver:

    ja Laura du har så meget ret!!!!!!!

  2. Pingback: Danske kvinder i alderen 25-45 er besatte af Twilight fænomenet | Twilight Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *