Twilight skuespillerne er Apple fans

Twilight skuespillere er tilhængere af Apple

twilight apple

Som det fremgår af disse billeder på Coolspotters.com, er det ikke nogen hemmelighed, at Robert Pattinson (Edward Cullen) har en iPhone 4S. Andre billeder fra samme hjemmeside, viser at også Ashley Greene (Alice Cullen) og Kristen Stewart (Bella Swan) har en iPhone 4, Stewart har bare valgt den hvide udgave.

Jackson Rathbone (Jasper Hale) er både blevet spottet med en iPhone 4 og en BlackBerry Curve 8300, men hvem siger også, at man ikke kan have 2 mobiltelefoner.

Ikke alle Twilight skuespillerne har en iPhone

Det er dog ikke alle Twilight skuespillerne, der har en iPhone, bl.a. har Coolspotters fanget Elizabetz Reaser (Esme Cullen) på et billede, hvor hun taler i en ganske almindelig mobiltelefon med T9 tastatur. Helt præcist hvilken model, der er tale om, er svært at se ud fra billedet.

Peter Facinellis (Carlisle Cullen)smartphone minder om en Sony Ericsson, selvom det er svært at se i denne video, hvor han bliver overrasket af sin kæreste.

Kellan Lutz og Rachelle Lefevre med BlackBerry smartphones

Kellan Lutz (Emmett Cullen) er flere gange blevet fanget på billeder, med en BlackBerry 9700 Bold i hånden. BlackBerry er en populær smartphone i bl.a. USA, specielt fordi de fleste modeller, udover touch-skærmen, også har et fuldt QWERTY-tastatur, som man kender det fra en almindelig PC eller bærbar.

Jackson Rathbone og Kellan Lutz er ikke de eneste Twilight skuespillere, der har en svaghed for BlackBerry smartphones. Rachelle Lefevre (Victoria) er nemlig også blevet spottet med en BlackBerry Pearl Flip i hånden, selvom hun dog oftest ses med en iPhone 4 ved sin side.

Niki  Reed går fra iPhone til Android

Også Nikki Reed (Rosalie Hale) er tidligere blevet spottet med en iPhone 4, men bruger i øjeblikket en T-Mobile Sidekick 4G, der er en Android smartphone med skydefunktion. Ved første øjekast ligner T-Mobile Sidekick en ganske almindelig smartphone med 3,5 tommer touch-skærm, men når skærmen skydes tilbage, får man ligeledes adgang til et fuldt tastatur og mobilen fungerer nærmest som en lille mini PC.

Konklusionen må være, at en ønskemobil, for stort set alle Twilight skuespillerne, vil være en iPhone 5 med fuldt tastatur. Mon Apple har sådan en i støbeskeen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Twilight skuespillerne er Apple fans

 1. Natasja skriver:

  TWILIGHT!!!!!!!!!

 2. becca-rebecca skriver:

  hvorfor skulle vi have det af vide??????

 3. Nynne skriver:

  hmmmm….

 4. Twilight.Freak#1 skriver:

  Øøh…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.