Twilight merchandise – Bellas kjole

“Jeg vil føle mig som Bella med hendes fødselsdagskjole!”

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!

En af mine store drømme er at blive Bella. At en vampyr og en formskifter, vil have dig. At alle elsker dig. At der altid er lidt drama. At du er Bella Swan og det er dét jeg ønsker mig! Min største drøm er at få Bellas fødselsdagskjole fra “New Moon” for jeg har ville have den lige siden New Moon kom ud. Jeg ville gøre alt for at få den! Men desværre er det en af de ting som koster så forfærdelig meget, men jeg giver ikke op! Jeg vil have den! Jeg vil have den fordi den er så enkel, men alligevel detaljeret og den er.. “Bella!”.
Det er det eneste twilight merchandise jeg ønsker mig, BRÆNDENDE meget. Det er Bellas fødselsdagskjole! Det er den! :D

Kh.
Anna Katharina Wørmer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.